Reus inverteix 200.000 euros per repintar les escoles

L’Ajuntament ha engegat un pla de xoc per intervenir a 18 col·legis públics de la ciutat i a les sis escoles bressol municipals

01 marzo 2024 09:41 | Actualizado a 02 marzo 2024 07:00
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Reus ha començat un pla de xoc de pintura a les escoles públiques de la ciutat que preveu que, fins a final d’any, s’intervindrà a 18 col·legis públics de la ciutat i a les sis escoles bressol municipals.

El pla té previst una despesa de 200.000 euros i ha començat a l’Escola Rosa Sensat. Continuarà, per aquest ordre, a l’Escola Cèlia Artiga, Eduard Toda, Pompeu Fabra, Prat de la Riba, Joan Rebull, Montsant, Marià Fortuny, Misericòrdia, i l’Escola Bressol Municipal (EBM) Montsant, Escola Mowgli, EBM El Lligabosc, El Margalló, Escola Alberich i Casas, EBM L’Olivera, Escola Rubió i Ors, EBM El Marfull, Escola Teresa Miquel, Font del Lleó, General Prim, Isabel Besora, EBM La Ginesta, Escola La Vitxeta i, finalment, Pi del Burgar.

Pilar López, regidora d’Educació i Ciutadania, ha explicat que «és evident que la necessitat d’inversió no la podem cobrir d’un dia per l’altre, però, atesa la importància que té per nosaltres i per la ciutat l’educació dels nostres nens i nenes, és una de les prioritats que ens hem fixat.

A l’Escola Rosa Sensat, els treballs s’han repartit entre les aules i les zones comunes. Per un costat s’ha pintat la secretaria, la sala d’actes, el vestíbul i la sala d’informàtica, a l’edifici principal, i les sales d’educació i d’informàtica, de la planta baixa i de la planta primera, respectivament. Pel que fa a les zones comunes, s’ha pintat el menjador, a l’edifici infantil, i l’escala i la barana de ferro de l’edifici principal.

Des de la regidoria d’Educació i Ciutadania, conjuntament amb l’alcaldessa de la ciutat, es duen a terme visites a tots els centres educatius amb la voluntat d’estar amatents a les necessitats dels equips directius dels centres educatius de Reus. Segons l’alcaldessa, «per aquest Govern l’escola pública és una prioritat», i afegeix: «És un pla de xoc de pintura amb les actuacions més urgents, però ha vingut per quedar-se i per introduir-se en la planificació anual».

Comentarios
Multimedia Diari