Revetlla literària a Reus per presentar les novetats editorials d’autors locals

Enguany són 175 obres les que s’han detectat d’interès local i que ja estan exposades a la mateixa Biblioteca Central Xavier Amorós

22 abril 2024 21:15 | Actualizado a 22 abril 2024 21:20
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dilluns 22 d’abril s’ha dut a terme a la Biblioteca Xavier Amorós de Reus la revetlla literària per presentar les novetats editorials d’autors locals, un dels principals actes previs de la Diada de Sant Jordi.

L’acte ha servit com a punt de trobada dels autors locals que han presentat un llibre aquest darrer any i s’han fet una foto de família abans de començar l’acte al pati exteri or de la biblioteca.

Enguany són 175 obres les que s’han detectat d’interès local i que ja estan exposades a la mateixa Biblioteca Central Xavier Amorós.

És l’exposició bibliogràfica més gran que es fa cada any a la Biblioteca Xavier Amorós, on es visualitza el que s’ha publicat de març de l’any anterior a abril de l’any en curs relacionat amb Reus i el Baix Camp, de qualsevol temàtica.

$!Revetlla literària a Reus per presentar les novetats editorials d’autors locals

Les publicacions estan exposades com si fossin en un taller de pintor, que podria ser el de Fortuny. S’ha comptat amb la col·laboració artística del Departament de Plàstica i audiovisuals de l’Institut Gabriel Ferrater i del mateix equip de Biblioteques.

La trobada d’autors locals ha estat dinamitzada per la companyia “Teatrlitzat” i ha format part de la Revetlla de Sant Jordi que el Servei de Biblioteques promou a tot Catalunya.

Temas:

Comentarios
Multimedia Diari