Torna el Mercat Medieval de Castellvell

L’esdeveniment arriba a la tercera edició del 29 de setembre a l’1 d’octubre amb campament medieval, de bruixes i passatge del terror com a novetats

20 septiembre 2023 11:25 | Actualizado a 20 septiembre 2023 12:18

Castellvell celebrarà la tercera edició del Mercat Medieval els dies, 29, 30 de setembre i 1 d’octubre. Entre les novetats d’enguany destaca la recreació d’un campament medieval, un campament de bruixes amb passatge infantil per als més petits i La Plaga, passatge del terror.

El carrer Pompeu Fabra seguirà sent l’eix central de la fira medieval, que aplegarà més d’una trentena de parades de bijuteria, alimentació i restauració. Hi haurà parades d’embotits i formatges, forn de pa, encens, olives, minerals, una taverna de 30 metres i la foodtruck reusenca ‘La Ganxeta’.

El mercat medieval comptarà amb la presència de quatre mostres d’oficis (encunyació de monedes, fabricació de paper, fuster i picapedrer). També hi hauran quatre tallers de fabricació d’espelmes, pintar gots, beuratges màgics i de pintar galetes, que es faran al pati de les escoles velles en horari de matí i tarda (d’11 a 13 h i de 18 a 20 h).

La fira medieval d’enguany també aposta per la participació de tres entitats del municipi. A més, els infants podran gaudir de diverses atraccions infantils.

Les novetats

El pati de les escolles velles acollirà la recreació d’un campament medieval, amb una desena de persones. S’hi faran diversos passis i espectacles de carrer.

D’altra banda, l’antic Celler de Castellvell es convertirà en un campament de bruixes, el dissabte 30 de setembre i el diumenge 1 d’octubre, de les 11 a les 14 h. Els més petits podran gaudir d’un passatge infantil, fotomató infantil, taller de bombolles, carreres d’escombres i una àmplia zona de jocs. El passatge tindrà un preu de 2 euros i les activitats a 1 euro.

Finalment, l’antic celler també es transformarà en una “plaga” passatge del terror les tardes i vespres del divendres, dissabte i diumenge, de 18 a 22 h. Serà un recorregut per un hospital medieval, amb metges i monjos infectats per la pesta, i en el què els visitants s’endinsaran en allò més profund de la pesta negra. El preu de l’entrada és de 3 euros.

Horaris i on aparcar

L’horari d’obertura del III Mercat Medieval serà el divendres 29 de setembre, de les 18 a les 23h; el dissabte dia 30 d’11 a 23h; i el diumenge 1 d’octubre, d’11 a 22h. La restauració romandrà oberta fins més tard.

Per aparcar, l’organització ha habilitat una sèrie d’espais:

- Per l’accés de Reus, es podrà estacionar al carrer de la Mineta, el pàrquing del carrer de l’Hostelera i en aquest mateix carrer, i a l’avinguda President Companys.

- Per l’entrada d’Almoster o carretera de la Selva del Camp l’aparcament serà al Camí dels Recs.

Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:
Comentarios
Multimedia Diari