Aigües de Reus canvia les seves canonades a tres barris

Els treballs s’estan duent a terma a la Pastoreta, Horts de Miró i la Palma, amb un pressupost global de 230.792 euros

09 noviembre 2017 20:35 | Actualizado a 09 noviembre 2017 20:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aigües de Reus ha impulsat aquesta tardor obres en diversos carrers situats als barris de la Pastoreta, Horts de Miró i la Palma. La majoria dels treballs, alguns dels quals ja s’han finalitzat, consisteixen en la substitució de les antigues canonades amb la idea de millorar les condicions del servei. 

Una de les obres que es du a terme ara mateix té lloc a la Plaça Comte de Reus (al barri de la Pastoreta), on se substitueix l’actual col·lector, antic i en estat deficient, per una nova xarxa de sanejament. En conjunt, s’instal·laran 200 metres linials de nova canalització, se substituiran quatre pous de registre i catorze escomeses d’aigües residuals. En definitiva, es tracta de millorar les condicions del servei tant de manera estructural com hidràulica. En aquest cas, els treballs (que van començar-se el passat 13 d’octubre) tindran una durada estimada d’un parell de mesos i compten amb un pressupost de 141.746,33 €.

«És important que destaquem que els treballs que, de manera continuada, al llarg de tot l’any, es duen a terme per renorvar les xarxes d’abastament i sanejament, no representen cap despesa econòmica per als veïns sinó que estan finançades íntegrament per Aigües de Reus», afirma el regidor d Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, Daniel Rubio.  

Al barri de la Pastoreta també s’intervé actualment (des del passat 30 d’octubre) al carrer Costa Brava (entre l’avinguda Pere el Cerimoniós i el carrer Benidorm). En aquest cas, s’actua en la xarxa d’abastament, on se substituirà l’actual xarxa de fibrociment. En total, es construiran 123 metres linials de nova canalització i se substituiran cinc escomeses d’aigua potable, amb l’objectiu de millorar les condicions del servei ofert a tots els usuaris de la zona. Els treballs tenen una durada estimada de dos setmanes i un pressupost de 30.739,45 €

Una altra obra ja finalitzada ha estat la renovació de la xarxa de sanejament al carrer Miramar, a  Horts de Miró. Ha consistit en la construcció de 37 metres lineals de nova canalització i la substitució d’un pou de registre i tres escomeses d’aigües residuals. Els treballs han comptat amb un pressupost de 17.305,81 €. També s’ha procedit a la renovació de la xarxa de sanejament del Passeig Mata, per substituir l’actual canalització per millorar-ne el seu comportament. El projecte, ja executat, ha consistit en la construcció de 82 metres linials de nova canalització de PVC, i la substitució de dos pous de registre i tres escomeses d’aigües residuals. Aquestes obres han tingut un pressupost de 41.002,96 €

Comentarios
Multimedia Diari