Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Industrias Teixidó, treballant per la descarbonització

L’objectiu de la compañía és esdevenir una empresa neutra en cabroni

| Actualizado a 27 enero 2023 12:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

INDUSTRIAS TEIXIDO, S.A., és una empresa auxiliar del sector metal·lúrgic dedicada a la fabricació en sèrie de peces per a tercers i els productes que es fabriquen són principalment components per a conjunts de diverses activitats industrials del món de l’automòbil, informàtica, electrodomèstics, pneumàtica, hidràulica, implantologia, etc., resultants del procés de decoletatge i mecanitzat d’alta precisió.

Parlant en termes d’emissions de GEH, la nostra activitat implica unes determinades emissions, que es generen tan de forma directa com també indirecta, que cal identificar per tal de planificar millores que ens permetin la seva reducció.

Parlem del consum elèctric necessari per a la fabricació dels nostres productes, com de la combustió de gas natural per tal de proveïdor al nostre centre de calefacció i ACS, o de tots els transports vinculats a la nostra activitat, tant per proveir-nos de matèries primeres, com per gestionar externament els nostres residus i també sense descuidar els que realitzen les persones que treballen a l’empresa a l’acudir des de les seves llars, al centre de treball, i molts altres aspectes també importants de valorar. A l’empresa coneixem la grandària de la nostra petjada de carboni des de l’any 2017 i a partir de llavors tenim un coneixement sobre en quins punts del nostre sistema podem incidir per tal de reduirla.

No obstant el nostre entorn i els nostres principals grups d’interessos ens requereixen un nivell d’exigència que ens han conduït a posar-nos en mans d’experts per tal d’elaborar un pla de descarbonització global que ens permeti assolir un dels nostres principals objectius a llarg termini, esdevenir una empresa neutra en carboni.

Ara més que mai, les empreses tenim una responsabilitat social corporativa i totes les mesures implantades que se’n deriven afecten de forma positiva al balanç de les pròpies empreses, ja que ens permet reduir despeses optimitzant recursos, cercant alternatives de subministraments energètics, etc.

A INDUSTRIAS TEIXIDO, S.A. estem convençuts que aquesta neutralitat avalarà, en un futur pròxim, la nostra continuïtat com a proveïdors dins dels sectors on operem.

Comentarios
Multimedia Diari