‘Jo, Jo, Jo! El musical que parla de tu!’, un mirall d’emocions a Reus

Núria Esquius, María Bravo i Neus Ceballos pujaran dissabte a l’escenari del Bravium Teatre

13 febrero 2020 09:00 | Actualizado a 13 febrero 2020 13:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tres actrius, un sol personatge i una barreja d’emocions, música i riure. Això és el que promet l’espectacle Jo, Jo, Jo! El musical que parla de tu!, que arribarà al Bravium Teatre aquest dissabte 15 de febrer a les 21 hores.

Per primera vegada juntes, les actrius Núria Esquius, María Bravo i Neus Ceballos interpreten, durant una hora i quart, un sol personatge que parla sense embuts, i des de tres perspectives diferents, de la feina, la casa, els nois, la família, la maternitat, les amigues i el futur. L’espectacle acaba sent una barreja d’emocions, música i humor. Es tracta d’una producció del conegut escriptor i músic Pere Pèries, que actualment resideix a Tarragona. «Fins aleshores, les tres actrius havien treballat per separat, mai havien treballat juntes i cadascuna amb un perfil que la diferencia de les altres», afirma Pere Pèries. Continua explicant que «de seguida se’m va ocórrer la idea que elles tres interpretessin el mateix personatge des d’una òptica de la vida diferent».

Així, l’actriu Núria Esquius és l’òptica neutra, que a la vegada es veu influenciada per les altres dos, mentre que María Bravo fa el paper de la positiva, és a dir, d’una mena de ‘súper jo’, i la Neus Ceballos és la més realista i a la vegada negativa. Sobre la seva relació damunt de l’escenari, el productor explica que «totes tres fluctuen i això és el que fa divertit l’espectacle, perquè veiem que no son una sola persona, sinó un cúmul de reaccions i d’emocions».

El musical compta en directe amb el talent del pianista i arranjador Jorge Varela, que guia amb el piano el viatge personal de la protagonista encarnada per les tres actrius. «El ritme del musical és molt variat, pots escoltar des de blues fins a un tango, passant per música de sarsuela», explica Pere Pèries.

En aquest sentit, també destaca que «les tres actrius tenen molta versatilitat, la Maria és més actriu que cantant; la Núria més cantant que actriu i la Neus fa les dues coses, és a dir, d’una manera natural l’espectacle havia de ser un musical i és un gènere que atrau molt al públic». «L’efecte final és que l’obra fa de mirall a cada espectador, ja que en algun moment es veu reflectit en el personatge i els seus tres estats d’ànim. El públic se n’anirà del Bravium Teatre amb la sensació que el musical ha parlat d’ells, és a dir, es veuran retratats», assegura Pere Pèries.

Més projectes

Actualment, Pere Pèries es troba preparant un segon musical, que pretén estrenar al pròxim mes de maig, i també està immers en l’edició d’un poemari que li agradaria publicar per la Diada de Sant Jordi.

En aquest sentit, sobre què li aporta cadascuna d’aquestes facetes, Pere Pèries assegura que «a Catalunya fa molt de temps que bevem de les mateixes fonts i s’han de renovar i canviar, perquè hi ha molta gent que té molt poca visibilitat» i afegeix que «és per això que intento crear sinergies entre els diferents mons, de manera que aquest talent, en unir-lo, es pugui fer més visible».

Comentarios
Multimedia Diari