Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Mossos i Guàrdia Urbana, més presents als carrers de Reus

Es reforçarà la seguretat mitjançant la policia de proximitat, per dissuadir i prevenir la comissió d’actes delictius, especialment en llocs molt concorreguts.

| Actualizado a 05 diciembre 2022 13:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus tornen a unir esforços amb el dispositiu conjunt que unifica els respectius plans de seguretat de Nadal, i que es posa en marxa aquest dilluns 5 de desembre per incrementar els nivells de seguretat de la ciutat en aquestes dates de més compres i més presència de gent al carrer.

Es reforçarà la seguretat mitjançant la policia de proximitat, per dissuadir i prevenir la comissió d’actes delictius, especialment en llocs molt concorreguts. La coordinació entre cossos de seguretat també inclou l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, per sumar esforços i augmentar el nombre d’efectius destinats a garantir la seguretat de la ciutadania.

El pla de seguretat de Nadal d’enguany manté les patrulles mixtes amb agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra. S’intensifica la presència policial amb patrulles a peu, per prevenir els fets delictius més habituals en aquestes dates: petits furts, robatoris en establiments comercials i estrebades.

Patrullaran pels principals eixos comercials de la ciutat mitjançant patrulles de proximitat; i comptaran amb el suport d’altres patrulles, de paisà i de seguretat ciutadana; així com dels voluntaris de Protecció Civil, els quals realitzaran tasques assistencials i de col·laboració.

El dispositiu de seguretat reforça la voluntat de proximitat a la ciutadania, i comptarà amb el servei de la Comissaria Mòbil de Proximitat de la Guàrdia Urbana, que farà tasques d’atenció a la ciutadania i recollida de denúncies des de la plaça de Prim

Contacte permanent amb els comerços

Una de les tasques destacades de la campanya és el contacte permanent amb comerciants i ciutadania. Les patrulles policials establiran contactes diaris amb els comerços i representants del teixit comercial per treballar conjuntament i detectar possibles incidències.

El dispositiu, però, també es destinarà a altres punts d’especial interès policial com ara grans superfícies comercials, supermercats, polígons, estacions de tren, autobusos, aeroport, carreteres d’entrada i sortida de la ciutat, etc. Així mateix, els cossos de policia continuaran realitzant les seves tasques de seguretat a la resta de la ciutat, com ara, el control del transit de vehicles, l’atenció al ciutadà, establir controls i dispositius de seguretat ciutadana, l’atenció a les víctimes, etc.

El dispositiu de seguretat de Nadal comença el 5 de desembre i es durà a terme fins el diumenge 8 de gener de 2023; i s’adaptarà als dies festius i diumenges en que està permesa l’obertura de comerços.

Comentarios
Multimedia Diari