Vermuts Miró fa una enquesta per crear el Dia Internacional del Vermut

Les votacions per decidir quin és el dia més addient per dedicar-lo a aquesta beguda es poden fer través de Facebook

19 mayo 2017 16:06 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Que el vermut està de moda, i en especial el de Reus, és una realitat des de fa uns anys. A la creació de la marca Vermut de Reus, d’un Museu del Vermut a la ciutat, i de la celebració d’una vermutada popular cada any a la Plaça del Mercadal, es podria sumar ara la celebració del ‘Dia Internacional del Vermut’, una proposta sorgida des de la marca reusenca Vermuts Miró, que vol d’aquesta manera reconèixer la importància d’aquesta beguda i dedicar-li un dia especial.

És probable que Vermuts Miró proposi que el Dia Internacional del Vermut coincideixi amb un diumenge i, possiblement, podria celebrar-se en els mesos de primavera o estiu, per fer possible que el moment de ‘fer el vermut’ pugui celebrar-se a una temperatura en la que es pugui gaudir del sol a una terrassa de qualsevol local.

Per intentar triar la millor data per celebrar el Dia Internacional del Vermut, Vermuts Miró ha llençat una publicació a través de Facebook perquè els usuaris d’aquesta xarxa social i amants del vermut puguin escollir la data que prefereixin. Les votacions estaran obertes fins el 20 de març.

Darrerament s’han creat diverses begudes a Reus amb el vermut com a protagonista. Per exemple, el Vermucola de Vermuts Miró, una beguda de llauna que barreja la cola amb el vermut. Un altre producte original es el pa de vermut de la cafeteria Costarrica, el turró de vermut de la Pastisseria Huguet, elaborat amb vermut reserva, o la coca de vermut del Forn Sistaré. Tampoc s’han d’oblidar molts actes populars com vermuts electrònics o la pròpia Vermutada Popular que cada mes de juny organiten els Amics del Vermut de Reus.

Comentarios
Multimedia Diari