El Temps a Tarragona: Alerta groga per vent

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 9 de gener

08 enero 2019 19:03 | Actualizado a 19 febrero 2019 14:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat arreu per algunes bandes de núvols alts. A banda, al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat tota la jornada, tot i que amb algunes clarianes transitòries durant el matí. A més, a partir del vespre, el cel quedarà mig o puntualment molt ennuvolat a altres punts de l'extrem nord del territori, i sobretot del Pirineu. A la tarda es formaran alguns intervals de núvols a punts del litoral i del prelitoral central. Independentment, hi haurà alguns estrats baixos a Ponent, a l'Altiplà Central, així com a l'interior de les Terres de l'Ebre fins a mig matí, si bé podran persistir localment a Ponent fins a migdia.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta, sobretot al terç sud i a l'Empordà on pujarà lleugerament. Tot i així, al Pirineu baixarà entre lleugerament i moderadament, tret del vessant nord on pujarà lleugerament. Es mourà entre els -8 i -3 ºC, entre els -6 i -1 ºC al Prepirineu, la depressió Central i al prelitoral nord, entre els -1 i 4 ºC al prelitoral i entre els 4 i 9 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa, tret de Ponent i terç sud on serà similar o lleugerament més alta. Oscil·larà entre els 5 i 10 ºC al Pirineu, més baixa al seu vessant nord, entre els 8 i 13 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre els 9 i 14 ºC al prelitoral i entre els 11 i 16 ºC al litoral.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, en general. Amb tot, al vessant nord del Pirineu serà entre regular i dolenta tot i que al matí millorarà i serà bona o puntualment regular. A més, a cotes altes del vessant nord del Pirineu es produirà el fenomen del torb a partir de migdia. A banda, la visibilitat puntualment quedarà regular o dolenta fins a mig matí a valls i fondalades interiors, per la presència d'alguns bancs de boira o boirina que localment seran persistents fins a migdia a Ponent.

Vent

Vent de component nord entre fluix i moderat arreu, amb cops forts i alguns de molt forts als cims del Pirineu, punts del terç sud i l'Alt Empordà on és possible que puntualment siguin extremadament forts. A punts de l'interior del quadrant nord-est, el vent serà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel serè en general. Amb tot, al Pirineu estarà entre mig i molt ennuvolat, especialment al nord del sector on estarà entre molt ennuvolat i cobert. A més, hi haurà intervals de núvols al litoral de l'Alt Empordà i al cap de Begur. A més, de matinada hi haurà intervals de núvols al litoral central.

Comentarios
Multimedia Diari