El Temps a Tarragona: Ambient més fred al matí

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 27 d'octubre 

26 octubre 2020 19:55 | Actualizado a 26 octubre 2020 19:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat fins a primera hora del matí. A partir de llavors, creuaran bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel puntualment mig o molt ennuvolat, sobretot a la meitat oest i terç nord, si bé a la tarda seran menys abundants. Independentment, el cel estarà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu fins a mig matí i novament a partir de mitja tarda.

Precipitacions

Hi haurà precipitació feble i intermitent al vessant nord del Pirineu de matinada i a partir de mitja tarda. S'acumularan quantitats minses, localment poc abundants de precipitació. La cota de neu pujarà dels 1.400 metres de matinada als 2.600 a partir de la tarda.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament. Es mourà entre 1 i 5 ºC al Pirineu, entre 4 i 8 ºC a la depressió Central, prelitoral nord i litoral nord i entre 7 i 12 ºC a la resta. La màxima quedarà semblant o lleugerament més alta. Es mourà entre 13 i 18 ºC al Pirineu i entre 17 i 21 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé al vessant nord del Pirineu serà regular o dolenta fins a migdia i novament a partir del vespre.

Vent

Fins a mig matí bufarà vent de component oest entre fluix i moderat amb cops forts a la meitat sud, amb mestral a les Terres de l'Ebre i tramuntana al nord de l'Alt Empordà. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component oest entre fluix i moderat. Malgrat això, serà fluix i variable al quadrant nord-est i punts del Prepirineu.

Comentarios
Multimedia Diari