El Temps a Tarragona: Cel poc ennuvolat amb només núvols prims

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 28 de setembre

| Actualizado a 27 septiembre 2021 10:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel poc o puntualment mig ennuvolat en general pel pas de núvols alts i prims. A partir de la tarda, la nuvolositat augmentarà per l'oest. A més, hi haurà núvols d'evolució diürna i algunes nuvolades a punts de muntanya, sobretot de l'oest, que deixaran el cel mig ennuvolat, o localment molt ennuvolat en aquests sectors i zones properes. Al final del dia la nuvolositat tendirà a minvar d'oest a est, si bé es podran formar alguns intervals de núvols baixos a zones de la depressió central i del prelitoral.

Precipitacions

No es descarta algun ruixat feble i aïllat al terç oest durant la tarda.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar. Es mourà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu, entre els 15 i 20 ºC al litoral i entre els 12 i 17 ºC a la resta. La temperatura màxima baixarà lleugerament. Oscil·larà entre els 19 i 24 ºC al Pirineu i entre els 24 i 29 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent en general, tot i que hi haurà algun banc de boirina matinal a Ponent i al prelitoral sud.

Vent

Vent fluix i de direcció variable al principi i al final del dia. Al centre de la jornada bufarà vent entre fluix i moderat de component sud al litoral i prelitoral, i de components sud i oest a l'interior. A principi i final del dia bufarà tramuntana moderada amb cops forts al litoral de l'Empordà.

Comentarios
Multimedia Diari