El Temps a Tarragona: Vent persistent entre Salou i el Delta de l'Ebre

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 19 de gener

| Actualizado a 18 enero 2022 15:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Previsió per a avui

El cel romandrà serè. Independentment, hi haurà alguns estrats baixos al litoral i prelitoral nord a l'inici del dia i al sector central del litoral i prelitoral a partir de mitja tarda que deixaran el cel localment mig ennuvolat.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà semblant o lleugerament més baixa. Hi haurà glaçades moderades o fortes a l'interior i, de manera local, també n'hi haurà de febles al litoral. Ambient molt fred fora de les hores centrals del dia, amb notable inversió tèrmica. La temperatura mínima voltarà entre els -8 i -3 ºC a la depressió Central, entre els 2 i els 7 ºC al litoral i entre els -4 i 1 ºC a la resta. La màxima se situarà entre 11 i 16 ºC al litoral i al prelitoral, entre 6 i 11 ºC a Ponent, al vessant nord del Pirineu i a l'altiplà Central i entre 7 i 12'°C a la resta de l'interior.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent, en general. Tot i això, hi haurà alguns bancs de boira i boirina matinals a fondalades de la depressió Central, sobretot, a prop dels rius. La boira serà gebradora.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable en conjunt, amb terral matinal i nocturn al litoral, si bé persistirà al llarg de tota la jornada entre el cap de Salou i el delta de l'Ebre. Durant les hores centrals del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable, tot i que predominaran els components sud i oest a la meitat sud del litoral i a l'oest de la depressió Central, i els components nord i est a la resta del litoral. Independentment, al nord del cap de Creus, bufarà tramuntana entre fluixa i moderada, amb cops forts a partir de la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari