Els Pastorets de Valls interpretaran una nova escena a l’infern

Una vuitantena de participants donen forma a aquest espectacle que ja s’ha consolidat a la capital de l’Alt Camp

21 diciembre 2019 11:30 | Actualizado a 22 diciembre 2019 10:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Després de mesos de treball, una nova edició dels Pastorets Principals de Valls ja és a punt de tornar a l’escenari del Teatre Principal.Un any més, l’espectacle ve carregat de novetats en escenes com la de l’infern, així com els ja típics gags d’actualitat.

«Cada any a l’infern canviem la temàtica i ballem algun hit del moment. Enguany serà una escola i tractarà sobre l’adoctrinament», va avançar el codirector de l’obra, Nil Fabra. Després del canvi generacional en la majoria dels personatges principals de l’edició passada, aquest any es consoliden Magí Rull i Elena Tous com a Garrafó i Mariana, i Alguer Montull amb Arola Palau com a Fredolic i Sulina. De la mateixa manera, Arnau Sanromà tornarà a encarnar un Llucifer amb més protagonisme. Finalment, Roger Montalà interpretarà novament el paper de Satanàs, al costat d’un àngel més veterà que serà interpretat per primera vegada per Mireia Besora.

Junt a aquests, fins a una cinquantena d’actors i actrius de diferents edats, junt amb un equip tècnic i de suport que superar la trentena, donen forma a aquest tradicional espectacle nadalenc. Aquest any els encarregats de fer funcionar tot aquest engranatge són Nil Fabra i Bàrbara Flores que en són els directors i qui han posat el seu segell particular en l’espectacle.

Els pecats capitals i seguint amb la mateixa línia del canvi generacional dels Pastorets seran joves de 15 fins a 18 anys.

La venda d’entrades avança a molt bon ritme, i en algunes de les funcions ja hi ha un alt nombre d’espectadors. Un ritme que s’ha intensificat amb l’horari de venda intensiva a les taquilles del teatre.

Tot i ser una venda similar a altres anys, des de la direcció de l’espectacle recomanen que aquells que tinguin intenció d’anar a veure l’espectacle, no esperin fins a l’ultim moment per adquirir les seves localitats.

Amb el canvi de plataforma de venda on-line, desapareixen les comissions que s’aplicaven al comprar entrades, i per tant s’ofereixen més facilitats als espectadors. Així doncs, tots els ingredients estan a punt per viure les actuacions d’aquest any, que seran els dies 26, 28 i 29 de desembre, 1, 4 i 6 de gener a les 6 de la tarda. El dia 4 de gener també hi haurà una segona sessió a les 9 del vespre.

«Fa un parell d‘anys que oferim doble sessió un dia ja que molts es quedaven sense», va afirmar Fabra. Va afegir que «els Pastorets de Valls ja s’han consolidat i molta gent de fora de la comarca cada any ve a veure’ls. Esperem tornar a omplir moltes de les sessions».

20 anys del retorn al Principal

Aquest 2019 els Pastorets estan de celebració, i és que fa 20 anys que els Pastorets vallencs van tornar a casa seva al Teatre Principal, després d’anys de ser representats al Centre Cultural durant la remodelació del coliseu vallenc.

Per commemorar aquesta efemèride, el Grup del Teatre Principal ha convidat a set actors i actrius que aquell 1999 van formar part del repartiment, a representar el paper de follet, el personatge que obre i tanca l’espectacle.

D’aquesta manera cada funció tindrà una obertura i tancament particulars, amb uns noms que es mantindran en secret fins a l’últim moment.

Comentarios
Multimedia Diari