Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Experiències per sentir-te tarragonina per un dia

He pensat diverses propostes per ajudar als creueristes a emportar-se una experiència 100% autèntica

20 abril 2024 08:43 | Actualizado a 20 abril 2024 08:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Anava a començar parlant d’una altra cosa, però la protesta de la Guàrdia Urbana de Tarragona i la seva irrupció al ple d’ahir ha fet volar la meva imaginació, que tampoc és gaire difícil.

Us imagineu una manifestació de la Urbana? No poden, no? Haurien de triar bàndol, o no, i fer com les protestes que va haver-hi a Madrid pel tema de l’Amnistia. La part bona és que podrien inventar-se el nombre d’assistents. Bé, això també passa en totes les manifestacions.

En fi, una de les seves reivindicacions és que se’ls hi va prometre una millora en el pagament de les hores extres i sembla que això no s’està complint. Des d’aquí els hi dono tot el meu suport perquè estic segura que cada carrer que han pintat de blau o verd suposa més feina i més hores per a ells/es i no és just.

Així que llenço una proposta per queixar-se de forma més contundent i a més, crec que tindrien el suport de la ciutadania. El lema és clar: prou multes.

Tot bel que sigui no pagar, em teniu al vostre equip. Si no també he pensat a posar-me una matrícula estrangera, igual dins del paquet de benvinguda dels turistes a la ciutat hi ha algun descompte per aparcar o, potser, si veuen la matrícula, no em multen.

I és que no sé si ho sabíeu o ho havíeu notat, però sí, sí, sí, els guiris ja estan aquí! La temporada de creuers ja ha començat, però això és com la propaganda electoral, arriben per terra, mar i aire.

I com no han de venir els turistes si tenim la millor ciutat del món i a banda Tarragona Turisme tornarà a desplegar el dispositiu de recepció de creueristes amb l’inici de la temporada perquè «el creuerista s’endugui la millor experiència possible» amb «10 visites essencials a Tarragona».

No sé quines seran, però jo en proposo almenys cinc, perquè es puguin emportar una experiència 100% tarragonina.

La primera suposaria substituir, o almenys, complementar el trenet turístic amb una autèntica aventura en cotxe per buscar aparcament. Jo posaria diferents nivells de dificultat amb diferents horaris.

Les hores puntes augmenten l’adrenalina de l’experiència, o la mala llet, depèn. Ah, i també es pot sumar l’experiència ‘estampida’ en algunes zones gràcies a l’asfaltatge.

La segona dependria molt del temps, i tal com estan les coses, sembla que seria molt puntual, ja que hauria de ploure. Rajoles Saltarines experiencie, no cal dir res més. I la versió més extrema es faria al barri del Port, clar.

La tercera experiència és pels amants dels animals, o no. I és que si tenim una plaga de coloms, cal aprofitar-la. Bé, i també pels amants del cine, perquè es podria recrear l’escena de la pel·lícula Los Pájaros de Hitchcock.

La quarta hauria de ser una experiència gastronòmica, però no puc donar moltes idees, tenim la sort de comptar amb molts restaurants a Tarragona on es menja molt bé i amb molta varietat de sabors, tot i que el japonès estigui molt present.

Potser una experiència diferent, seria tastar els restaurants dels barris i menjar més enllà de la plaça de la Font.

I la cinquena i última experiència seria formar part d’una secta tarragonina per un dia, com l’activitat ‘Nano per un dia’. En aquest cas, s’hauria de triar entre Setmana Santa, Carnaval, Castells, Seguici, Nàstic... i viure-ho de forma intensa.

Comentarios
Multimedia Diari