Campanyes de donació de sang a diferents municipis del Baix Camp

La primera jornada serà aquest divendres a Prades, a l’Ajuntament, de les 18.30 a les 21.30 hores

15 agosto 2018 10:03 | Actualizado a 25 septiembre 2018 11:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang per la segona quinzena del mes d’agost en diferents municipis de la comarca del Baix Camp. La primera jornada serà aquest divendres a Prades, a l’Ajuntament, de les 18.30 a les 21.30 hores.

El següent torn serà el dimecres, 22 d’agost a l’Argentera, a la sala polivalent (plaça de l’Escornalbou) de les 18 a les 21.30 hores. L’última campanya de donació de sang, prevista per la segona quinzena d’aquest mes, serà el divendres 24 d’agost a les Borges del Camp. En aquesta ocasió, el Centre Cultural El Serè (carrer de Baix, 7) serà la seu de la iniciativa solidària, de les 17.30 a 21.30 hores.

Per a més consultes sobre el calendari de donació de sang i els centres fixos del territori, des de l’Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen que es pot accedir al web www.donarsang.gencat.cat.

Així mateix, des de les dues entitats s’anima als ciutadans a col·laborar amb aquesta causa: Amb una vegada no n’hi ha prou, i recorden que «la donació de sang és un gest de civisme i de responsabilitat vers el conjunt de la societat».

Comentarios
Multimedia Diari