Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Condemnat per atemptar contra els agents de l’autoritat a Montblanc

Es va negar a identificar-se després de ser expulsat d’una discoteca i va agredir un policia local i tres mossos

22 enero 2023 07:59 | Actualizado a 22 enero 2023 08:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un jove que fou expulsat d’una discoteca de Montblanc es va negar a identificar-se davant dels agents i en va agredir quatre. Ara, la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Tarragona l’ha condemnat a tres mesos i mig per un delicte d’atemptat a l’autoritat i a pagar una multa de 300 euros per quatre delictes lleus de lesions. S’ha tingut en compte les atenuants de dilacions indegudes i d’afectació tòxica. I es que el dia dels fets havia pres substàncies tòxiques (ell deia que havia consumit cocaïna, cànnabis i alcohol).

D’aquesta manera es rebaixa la pena imposada inicialment pel Jutjat del Penal 2 de Tarragona, que era de vuit mesos de presó i multa de 800 euros. A un dels agents l’haurà d’indemnitzar amb 600 euros, a dos amb 240 i al quart, amb 120.

L’altercat es va produir a dos quarts de quatre de la matinada del 8 de desembre de 2017. L’home fou expulsar de la discoteca pel seu molest comportament. La Policia Local li va demanar que sortís a l’exterior i que s’identifiqués. Però el processat s’hi negà reiteradament i va fugir. Fou interceptat per un policia i tres mossos a la carretera d’accés a la discoteca.

Amenaces

L’acusat continuà sense voler-se identificar i va amenaçar els agents. A un li va donar una empenta. Li van demanar que es tranquil·litzés, però va passar tot el contrari. Va donar un cop de puny a la cara d’un mosso i cops de peu dirigits als agents.

L’advocat defensor va presentar un recurs per demanar que es tinguessin en compte dues atenuants, la qual cosa ha estat acceptada pels magistrats de l’Audiència Provincial de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari