Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Condemnat per ocupar un habitatge durant mesos a la Bisbal del Penedès

L’amo els va dir que marxessin, però el processat i la parella hi seguiren vivint

16 marzo 2023 11:14 | Actualizado a 16 marzo 2023 11:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una multa de 720 euros és el que haurà de pagar un home que va estar ocupant –amb la seva parella– una casa de la urbanització Can Gordei, al terme de la Bisbal del Penedès, acusat d’un delicte lleu d’usurpació de béns immobles. Així es recull en una sentència dictada pel Jutjat d’Instrucció número 8 del Vendrell i ara ratificada per la Secció Quarta de l’Audiència Provincial de Tarragona.

La sentència recull que el 20 d’agost de 2021, la parella estava residint en una habitatge situat al carrer Garona. El seu propietari no els havia autoritzat a residir-hi. En aquella data, l’amo es va personar a l’immoble i els va requerir personalment que procedissin a desallotjar-la. Però el dia del judici encara no ho havien fet.

L’Audiència, en la seva sentència d’apel·lació, dóna plena credibilitat a la versió donada pel propietari de la finca i que els Mossos d’Esquadra van identificar els dos ocupants, que no tenien el permís de l’amo per residir a la casa. Ni l’ara condemnat ni la seva parella es van presentar a judici, per la qual cosa no es va poder saber la seva versió dels fets.

Comentarios
Multimedia Diari