Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  L’Arboç acollirà una trobada de cotxes clàssics

  Es farà el 26 de març i serà la primera cita d’aquestes característiques, on hi participaran un centenar de vehicles històrics

  19 febrero 2023 19:12 | Actualizado a 19 febrero 2023 22:59
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Temas:

  El municipi de l’Arboç organitzarà el diumenge 26 de març una trobada de cotxes clàssics. La jornada, que començarà a partir de les deu del matí, acollirà més d’un centenar de vehicles històrics. Es tractarà de la primera trobada d’aquestes característiques que se celebrarà a la vila de l’Arboç.

  La principal característica de la trobada serà que els vehicles participants hauran d’estar construïts abans de l’any 1990. Amb tot, els cotxes que es vulguin inscriure podran ser de qualsevol marca i model, mentre compleixin el requisit comentat anteriorment.

  Els cotxes estaran exposats al parc automobilístic, que se situarà al Parc de Santa Llúcia i estarà obert perquè el públic els pugui anar a veure. Al final de la jornada, hi haurà una entrega de premis i trofeus que valoraran i premiaran els cotxes i vehicles inscrits.

  Tots els participants de la jornada automobilística rebran un dorsal commemoratiu d’aquesta primera trobada. A més, podran gaudir d’un esmorzar gratuït pel seu conductor i amb un cost de cinc euros pels acompanyants.

  Mercat de segona mà

  Una de les novetats d’aquesta nova fira que l’Arboç organitza serà el mercat de segona mà. Es tractarà d’una fira on es podran adquirir recanvis de segona mà per als vehicles històrics, així com articles de col·leccionisme del món del motor en general.

  Durant tot el matí, el grup barceloní The Jungle Boogies portarà a terme un tribut a la música pop-rock dels anys vuitanta i noranta, amenitzant la zona de la trobada amb versions de música en directe, on també hi haurà servei de bar per a tothom.

  Les places per a participar encara estan obertes i són limitades. Els propietaris de vehicles clàssics o històrics que vulguin prendre part en aquesta primera trobada de l’Arboç es poden inscriure trucant als números de telèfon que trobaran a la pàgina web de l’Ajuntament.

  L’esdeveniment ha estat organitzat per la regidoria de turisme i promoció econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, conjuntament amb l’associació Seat Clàssics.

  Comentarios
  Multimedia Diari