Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

‘Mente sana in corpore sano’, viu, sent i respira pau a Villa Engràcia

Desconnecta i passa unes petites vacances en aquest allotjament rural, enclavat en un entorn idílic on podràs combinar el relax amb diferents activitats per fer de la teva estada una experiència única

16 abril 2024 11:17 | Actualizado a 17 abril 2024 21:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un entorn natural únic, acollidor i tranquil, en definitiva, un entorn idíl·lic. Quin millor lloc per desconnectar, ja sigui passant-hi unes minivacances o bé celebrant-hi les teves ocasions més especials? Estem parlant de l’hotel i els apartaments Villa Engràcia, un allotjament rural enclavat al bell mig del Paratge Natural de Poblet on podràs combinar la relaxació amb una gran varietat d’activitats i serveis perquè espremis al màxim la teva estada.

Més enllà de les opcions que habitualment ofereix l’establiment, el director comercial de Villa Engràcia, Joan Ibarra, destaca tres novetats que enguany s’han posat en marxa. En primer lloc, els caps de setmana temàtics. En aquest punt, explica, «aprofitem els recursos que ens ofereixen les festes locals dels municipis del nostre voltant, a partir dels quals organitzem activitats centrades, per exemple, en els vins o en els formatges, entre d’altres».

En segon lloc, Ibarra menciona el «turisme actiu», una novetat que acaba d’arrencar, tot just per Setmana Santa i que, «ens servirà, entre altres coses, per potenciar activitats de team building a empreses i grups». En aquest sentit, Villa Engràcia ofereix a les empreses, poder realitzar formació d’Outdoor Training, una metodologia vivencial basada en reproduir situacions empresarials mitjançant simulacions, jocs i activitats en un entorn lúdic i formatiu.

I finalment, Joan Ibarra destaca la posada en marxa aquest any, del programa per a famílies en anglès. Aquesta activitat, que es realitza amb monitors anglosaxons, es durà a terme, per primer cop a l’establiment, durant la darrera setmana de juliol i la primera d’agost.

Experiències en un entorn únic

Més enllà de les novetats d’enguany, Villa Engràcia ofereix dues experiències inigualables. La primera, la ‘Romantic Wine Experience’, una aventura de sabors i emocions mentre es gaudeix d’un tast de vins exquisit en parella i en un ambient acollidor i màgic, amb allotjament a l’hotel.

La segona, la ‘Family & Friends Slow Break’, que permet trencar amb la vida frenètica que vivim avui en dia i submergir-nos en una pausa tranquil·la i inoblidable. Ja sigui amb la família o amb els amics, aquesta escapada està dissenyada per a profunditzar en les connexions i recarregar les nostres ànimes. Aquí, l’únic que fa falta és relaxar-se i gaudir de l’harmonia de la companyia dels éssers estimats.

Així doncs, què més es pot demanar? Queda molt clar que la visió de Villa Engràcia se sosté en tres eixos essencials: les persones, el territori i els hotels, i ho fa a través d’experiències úniques i inoblidables a la Conca de Barberà, una comarca plena d’història, cultura i naturalesa.

Accions de sostenibilitat

A banda de les activitats i novetats previstes i programades, Villa Engràcia està treballant diàriament per millorar i adaptar les seves instal·lacions per tal de fer-les més sostenibles.

Una de les accions que ja s’han dut a terme és, segons explica Joan Ibarra, l’«eliminació de tots els amenities (articles de cortesia)», que han estat substituïts per dosificadors. A més, ressalta, «tots els nostres productes són reciclats». Altres accions mediambientals que ha dut a terme Villa Engràcia han estat la instal·lació de plaques solars, al llarg del 2023, a les cases de colònies, i enguany «estem pendents d’executar el projecte d’instal·lació també a l’hotel».

Finalment, Ibarra destaca la realització de reformes en una vuitena d’apartaments, on s’han «adaptat les finestres per aïllar les habitacions del fred».

Aquest establiment forma part de l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, membre de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, l’entitat que representa el 90% de les places d’allotjament de la demarcació.

Comentarios
Multimedia Diari