Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Alejandro Fernández (PP) demana que «s’eviti una segona etapa del procés separatista»

El líder dels populars reivindica al Vendrell una Diada «on tothom se senti representat, independentment de la llengua que parli»

11 septiembre 2023 12:23 | Actualizado a 11 septiembre 2023 12:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El president del PP català, el tarragoní Alejandro Fernández, ha demanat al «conjunt» de la «classe política catalana» que «eviti una segona etapa del procés separatista». Aquest és el missatge principal d’una declaració coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya des del Vendrell, on no ha admès preguntes.

El líder dels populars a Catalunya ha insistit que cal «tancar l’etapa fosca del procés» i ha clamat per «obrir una altra d’estabilitat, de convivència i de progrés». Fernández ha reivindicat una Diada «on tothom se senti representat», «independentment de la seva procedència, de la llengua que parli i de les seves idees». «Aquesta és la Catalunya plural que nosaltres defensem», ha assegurat.

Fernández ha advertit que la «primera etapa» del procés va acabar amb «el trencament de la convivència, divisió, desprestigi institucional, pèrdua d’empreses a Catalunya i de lideratge econòmic a Espanya i Europa».

$!Alejandro Fernández (PP) demana que «s’eviti una segona etapa del procés separatista»

El constitucionalista ha participat de l’acte de la Diada Nacional de Catalunya del Vendrell, municipi que governen el PSC i el PP. Fernández ha fet una ofrena floral davant el monument de Pau Casals, a qui ha definit com «un català universal que és la prova fefaent de les coses meravelloses que es poden aconseguir a Catalunya».

El tarragoní no ha fet cap referència ni a les negociacions d’investidura ni a l’amnistia.

Comentarios
Multimedia Diari