Fundació Pere Mata disposarà d’un vehicle gràcies a la col·laboració de la Fundació “la Caixa”

* L’acció s’emmarca en el programa Fórmula Solidària que facilita a les entitats socials els mitjans materials per a que continuïn ajudant als més vulnerables”

* Amb aquesta aportació, Fundació Pere Mata disposarà d’un camió de jardineria, que permetrà crear 5 llocs de treball per a persones amb trastorn mental sever.

| Actualizado a 07 enero 2022 08:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

La Fundació “la Caixa”, en col·laboració amb CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer, han contribuït amb un total de 34.190 euros perquè Fundació Pere Mata pugui disposar d’un camió de jardineria, que permetrà crear 5 lloc de treball per a persones amb trastorn mental sever mitjançant la creació d’una tercera brigada a la secció de jardineria del centre especial de treball.

L'acció s'emmarca en el programa “Fórmula Solidària”, una iniciativa de CaixaBank, que canalitza fons de la Fundació “la Caixa” i els suma a les aportacions d'empreses i particulars amb l'objectiu d'ajudar al fet que les entitats socials disposin dels mitjans materials per continuar treballant en benefici de les persones i col·lectius més necessitats.

Aquest nou vehicle permetrà crear 5 llocs de treball, i es que la taxa de desocupació de les persones amb trastorn mentral sever està al volntant del 90%, i s’ha demostrat que el treball és un element rehabilitadors i de millora de la qualitat de vida de la persona.

La col·laboració realitzada a Reus pertany a la modalitat “Mobilitat Solidària”, que pretén proporcionar vehicles sostenibles o adaptats a entitats socials que els precisen amb urgència. CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer han canalitzat una aportació de la Fundació “la Caixa” de 34.190 euros.

A l'acte de lliurament, que ha tingut lloc a les instal·lacionsde Fundació Pere Mata, hi ha assistit el director d’institucions de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Joaquim Macià, i el gerent de Fundació Pere Mata, Enric Cardús.

Sobre Fundació Pere Mata

La Fundació Pere Mata basa les seves actuacions en el servei a l’assistència a les persones afectades per trastorns mentals, discapacitats o dependents per tal d’aconseguir la seva integració comunitària, millorar la seva rehabilitació i qualitat de vida, així com, el seu benestar individual.

Promoguda per l’Institut Pere Mata amb l’objectiu de complementar l’assistència sanitària de persones amb dependència desenvolupant una xarxa de recursos socials que permetin un abordatge integral de la persona.

Els seus objectius fundacionals són:


- Assistència a les persones afectades per trastorns mentals, discapacitats o dependents per tal d’aconseguir la seva integració comunitària, millorar la seva rehabilitació i qualitat de vida, així com, el seu benestar individual.


- Assumir les mesures de suport de les persones amb trastorn mental, discapacitat intel·lectual o gent gran.


- Impulsar la inserció sociolaboral de persones amb trastorn mental sever o discapacitat intel·lectual.


- Fomentar la formació especialitzada de professionals en el camp de la salut mental i les discapacitats.


- Promoure programes de recerca que tinguin com a objectiu aportar noves tècniques i procediments en els tractaments integrals d’aquest col·lectius.


- Desenvolupar campanyes informatives i de sensibilització de l’opinió pública envers aquests col·lectius per promoure el coneixement i solidaritat de la societat.

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya.

La companyia, amb més de 15 milions de clients entre Espanya i Portugal, un crèdit viu de prop de 8.100 milions d'euros i un parc de 18,4 milions de targetes, treballa per accelerar la transformació digital i les capacitats tecnològiques del grup. Així mateix, la impulsa l'acció social en tots els seus àmbits d'actuació, en col·laboració són les seves empreses clients.

Comentarios
Multimedia Diari