Targa Catalunya: tres circuits, una passió

El proper 19 d'abril i dins d'Esperit de Montjuïc, tindrà lloc un ral?li innovador que realitzaran un màxim de 75 vehicles d'una qualitat històrica i vistositat excepcional.

19 mayo 2017 23:15 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El punt de partida: Esperit de Montjuïc i el Circuit de Barcelona-Catalunya. La “Targa Catalunya, tres circuits, una passió” serà sens dubte un dels esdeveniments estrella d'Esperit de Montjuïc, una prova organitzada a través d'un recorregut triangular que unirà els circuits de gran premi que es troben al voltant de Barcelona: Montjuïc, Sitges-Terramar i Circuit de Barcelona-Catalunya.

L'organització sempre fa prevaldre en aquest ral•li la qualitat per sobre de la quantitat, atès que els cotxes participants no només fan un recorregut de gran bellesa, sinó que formen part de la manifestació mateixa, una selecció de muntures clàssiques que destacaran per la seva història, bellesa i grau de conservació.

Aquesta prova va néixer paral•lelament a Esperit de Montjuïc amb la intenció de commemorar una singularitat, ja que no existeix en cap altra part del món una ciutat, com Barcelona, en la qual al llarg d'un segle s'hagin construït i fet grans tres circuits internacionals, que han influenciat en l'esdevenir de la història de la competició i de la pròpia automoció.

La gran estrella de la “Targa Catalunya, tres circuits, una passió” serà l’autòdrom de Sitges-Terramar (Sant Pere de Ribes), una de les joies de l'automobilisme espanyol i català atès que va anar el segon circuit permanent d'Europa, i es va inaugurar a principis de 1923 enmig d'una gran expectació. Té gairebé 2 km i els seus empinats peralts asseguraven un bon suport lateral en les dues grans corbes situades a cada extrem. Malgrat que actualment està en desús, roman gairebé intacte gràcies a la seva robusta construcció de ciment.

Targa Catalunya és un Ral•li de Regularitat FEVA. Les inscripcions estan obertes fins al 10 d'abril. Per a informació i inscripcions es prega contactar amb: contact@gtcult.com / clasicos@espiritudemontjuic o per fax al 93 865 2262 - www.espiritudemontjuic.com

 

Comentarios
Multimedia Diari