Vols nedar entre tonyines? Sortegem 5 entrades a Tuna Tour!

Vine a gaudir l'experiència Tuna Tour: descobrir la història, la pesca, alimentació, investigació, biología i valor gastronòmic de la Tonyina Roja, gaudint de l'aventura de nedar entre centenars d'exemplars de Tonyina Roja

19 mayo 2017 22:45 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Diari de Tarragona, Tuna Tour, l’Ajuntament Vandellos i l'Hospitalet de l'Infant, l’Ajuntament deTorredembarra, el Club Golf Costa Daurada, el Club Tenis Tarragona, el Col.legi Aura, el Reial Club Nàutic Tarragona, el Lumine, International House, el Tennis Monterols i el Tennis Park sortegen 5 entrades a Tuna Tour.

Participa al Concurs ‘ACTIVIDADES DE VERANO’ y guanya 5 entrades per a gaudir de la meravellosa experiència que ofereix Tuna Tour de nedar entre tonyines. Les entrades són vàlides per a tota la temporada 2015 i inclouen un passeig amb catamarà, degustació gastronòmica i l’experiència de summergir-te amb les tonyines.

Per aconseguir les entrades només t’has de fer seguidor de la nostra página de Facebook i comentar en aquesta notícia quina activitat d’estiu t’agrada més.

El proper dimecres dia 27 a les 21 hores anunciarem el guanyador de les 5 entrades a Tuna Tour (Ametlla de Mar) tant per xarxes socials com a través de la pàgina web del Diari de Tarragona.

El guanyador serà contactat pel Diari de Tarragona a través de missatge privat de Facebook. Podrà recollir-les a la seu del Diari de Tarragona (C/Domènech Guansé, 2, Tarragona) presentant el DNI.

 

Comentarios
Multimedia Diari