Cambrils participa al cicle de formacions per enfortir les entitats de l’àmbit de les migracions i les ONGD

La novetat de l’acció és un acompanyament de mentoria per elaborar i definir projectes viables i que generen complicitats i xarxa 

| Actualizado a 01 octubre 2021 11:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El departament de Cooperació de l’Ajuntament de Cambrils col·labora en el cicle de formacions per l’enfortiment de les entitats que treballen en l’àmbit de les migracions i el desenvolupament.  

La formació es portarà a terme durant 5 dijous al Campus Catalunya de la URV (Avinguda Catalunya, 35, de Tarragona) a partir del 28 d’octubre en horari de 16 a 20 hores. L’objectiu és contribuir a l’enfortiment de les organitzacions que treballen en l’àmbit de les migracions i el desenvolupament perquè es converteixin en agents decisius en relació a la cooperació al desenvolupament a origen i, a través de l’educació crítica i transformadora, en actors claus per la cohesió social a les societats d’acollida. 

Les ONGD de Cambrils i entitats d’immigració i de l’àmbit comunitari participaran en aquesta formació, que té com a novetat un acompanyament de mentoria per elaborar i definir projectes viables i que generen complicitats i xarxa entre diferents actors.  

La proposta de formació i mentoria està organitzada pel Fons català de cooperació al Desenvolupament, una entitat supramunicipalista en la que Cambrils participa activament des de fa 20 anys.  

Programa  

  • Sessió 1 (28 d’octubre). Enfocament de Gènere Basat en Drets Humans (I) 
  • Sessió 2 (4 de novembre). Enfocament de Gènere Basat en Drets Humans (II) 
  • Sessió 3 (11 de novembre). Enfortiment organitzatiu de les entitats 
  • Sessió 4 (18 de novembre). Comunicació i educació crítica i transformadora 
  • Sessió 5 (25 de novembre). Introducció a la formulació 

Comentarios
Multimedia Diari