Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Finalitza un nou curs de l’Aula 15 a Vila-seca

Un total de 14 alumnes, procedents dels dos instituts han finalitzat aquest curs que els permet un millor accés al món laboral

| Actualizado a 22 junio 2022 19:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Avui dimecres al Centre Municipal de Formació i Ocupació ‘Antic Hospital’ s’ha dut a terme l’acte de cloenda del curs 2021-2022 de l’Aula 15, la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC). L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura; juntament amb la regidora de Coneixement, Manuela Moya; i la inspectora del departament d’Educació, Montserrat Fortuny.

També ha comptat amb la presència de la regidora de Drets Socials, Lucía Teruel; dels professors, professores, pares i mares, i de representants dels instituts del municipi.

Un total de 14 alumnes, procedents dels dos instituts de Vila-seca, han finalitzat aquest curs que els permet un millor accés al món laboral, així com també la continuació dels seus estudis. En paraules de l’alcalde Segura, “em fa molta il·lusió estar aquí amb vosaltres” i ha encorajat als alumnes a “seguir el vostre instint a l’hora de plantejar-vos quin camí seguir, perquè així és com arribareu allà on vulgueu”.

Per la seva banda, la regidora Moya ha explicat que “mentre esteu a l’Aula 15 feu equip, feu amics, a la vegada us ho passeu bé i apreneu, el qual us porta a ser autònoms”. En aquest sentit, la inspectora Montserrat Fortuny ha afegit que “avui no acaba res, sinó que comença tot i per això és necessari que no deixeu d’estudiar”.

L’A15 és un recurs d’atenció educativa especialitzada, un espai d’aprenentatge alternatiu per a certs alumnes amb dificultat d’integració al medi escolar. L’A15 desenvolupa una ESO adaptada fomentada en la promoció de les competències bàsiques estipulades pel Departament d’Ensenyament i és un projecte finançat per l’Ajuntament de Vila-seca i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari