Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet farà diverses millores a les platges locals

Consistiran en la instal·lació d’un parc de cal·listènia, noves torres de socorrisme, passeres fins a l’aigua, zones d’ombra i nous punts verds

| Actualizado a 28 mayo 2022 12:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant està preparant la nova temporada de platges. Entre les novetats, hi ha la instal·lació d’un parc de cal·listènia a la zona del camp de futbol de l’Hospitalet, davant de la platja de l’Arenal, perquè qui ho desitgi pugui entrenar-se amb exercicis físics que utilitzen el pes del seu propi cos; la col·locació de nous punts verds i de noves torres de socorrisme a totes les platges.

També s’instal·laran dues noves zones d’ombratge (una a l’Arenal, i una altra a l’Almadrava, al costat de la zona de vigilància) i noves passeres i plats de dutxa a l’Arenal, on també es milloraran les connexions elèctriques. En totes aquestes millores a les platges, el consistori invertirà més de 80.000 euros.

Aquests no són els únics diners que l’Ajuntament inverteix enguany. Segons calcula la regidoria de Turisme, la despesa municipal ascendirà a 435.000 euros, aproximadament. Aquesta xifra representa la suma de les inversions i dels costos anuals derivats de la col·locació de mobiliari, abalisament, servei de vigilància, salvament i socorrisme; manteniment general i gestió dels serveis de platja, els wc portàtils públics, etc. Aquest 2022, a més, el consistori haurà de fer-se càrrec d’una part de l’aportació de sorra a la Platja de l’Arenal, a la zona de la plaça del Coll de Balaguer, que ha estat la més afectada pels temporals (allí es traslladarà l’arena acumulada a la Platja de la Punta del Riu).

Comentarios
Multimedia Diari