Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Les persones amb mobilitat reduïda disposen de cadires amfíbies a Roda de Berà

El servei s’ofereix a les platges Llarga i Costa Daurada i és totalment gratuït

15 julio 2022 13:45 | Actualizado a 15 julio 2022 13:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les platges rodenques gaudeixen, des de l’inici de la temporada estiuenca, de l’equipament necessari per al gaudi dels i de les banyistes.

Des del passat 1 de juliol, i fins al 31 d’agost, disposen del servei de prevenció, vigilància, salvament i socorrisme, a càrrec de l’empresa Mediterranian Actividades Turísticas y Deporte, S.L., de Reus.

El servei, amb un horari ininterromput d’11 del matí a 7 de la tarda, està realitzat per set persones: un coordinador de l’operatiu, un patró d’embarcació i cinc socorristes aquàtics.

Els llocs de socors estan ubicats a la platja Llarga, la qual també disposa de dues infraestructures de vigilància, i a la platja Costa Daurada, amb una. Es disposa també d’una embarcació d’auxili amb motor.

Entre els serveis que ofereixen, com és habitual a Roda de Berà des de fa molts anys, s’hi troba el d’acompanyament al bany de persones amb mobilitat reduïda, mitjançant cadires amfíbies.

El servei s’ofereix a les platges Llarga i Costa Daurada i és totalment gratuït. Per a utilitzar-lo no cal reservar, es pot sol·licitar al mateix moment en què es desitgi fer el bany, però si algú prefereix fer la reserva, pot fer-ho mitjançant els telèfons 667 785 079 i 662 508 573.

Un altre servei destacat són les polseres identificatives per a nens i nenes. Un pràctic sistema que, en el cas que un infant es perdi a la platja, permet localitzar els pares fàcilment.

Comentarios
Multimedia Diari