Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’Orfeó Canongí presenta una programació de primer nivell

Amb el títol “Estrenem teatre” la temporada teatral, que coincideix amb la inauguració del Teatre Municipal presenta cinc obres imprescindibles de diferents disciplines escèniques

| Actualizado a 23 enero 2023 12:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El recent estrenat Teatre Municipal Orfeó Canongí, ja disposa d’una programació teatral de gran qualitat, com la que van demostrar el passat dissabte, 21 de gener, el pianista, compositor i director musical, Daniel Espasa i el ballarí i coreògraf, Aleix Mañé, els dos canongins que van actuar en la gala inaugural.

Així doncs, l’àrea de cultura de l’Ajuntament de la Canonja ha configurat la temporada teatral amb la voluntat que els espectacles representats mostrin les possibilitats tècniques i artístiques del Teatre Municipal.

Entre febrer i juny es podrà gaudir d’un espectacle cada mes unificant els horaris de representació els dissabtes a dos quarts de nou del vespre i oferint un preu assequible que es pot veure beneficiat amb importants descomptes per aquelles persones que adquireixin un abonament.

$!El canongí Daniel Espasa (pianista) en el concert d’inauguració de les obres de l’Orfeó. FOTO: DT

Lidia Pujol, iniciarà el cicle amb “Conversando con Cecilia”. Flyhard produccions presentarà l’obra teatral “La pell fina”, Àurea Márquez interpretarà “La dona del tercer segona”, el musical “Una llum tímida” es presentarà el mes de maig i clourà el cicle el vodevil “Els secundaris”.

Totes les obres escèniques compten amb diferents nominacions als premis Butaca i a més del seu èxit de públic allà on han estat representades han estat molt valorades per la crítica especialitzada.

Més enllà de la temporada inaugural el teatre acollirà també altres espectacles com el l’antologia de la sarsuela que s’ha previst per la Diada de la Municipalitat.

Tal com esmenta el regidor de cultura, Salvador Ferré, la inauguració del teatre permetrà oferir a la Canonja una nova manera de viure la cultura, que potenciarà les activitats en què el nostre poble ha estat capdavanter, com el Festival de màgia Impossible.

El nou teatre, integrat ja en el sistema públic d’equipaments escènics de Catalunya vol treballar des del primer dia buscant l’excel·lència en aspectes com la programació, la comunicació i la professionalitat.

Comentarios
Multimedia Diari