Els cossos policials fan controls als accessos als Ports per evitar situacions de risc

17 enero 2021 17:40 | Actualizado a 17 enero 2021 17:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els cossos policials i els Agents Rurals han establert punts de controls al llarg del passat cap de setmana als principals accessos del massís dels Ports i a la serra de Llaberia. El dispositiu especial s’ha portat a terme per vetllar pel compliment de les restriccions de mobilitat per la pandèmia per evitar situacions de risc arran de l’acumulació de gruixos de neu, causats per la gran nevada del cap de setmana passat, durant l’episodi del temporal Filomena.

Es Mossos d’Esquadra han denunciat tres vehicles per incomplir les restriccions de mobilitat al control policial fet al Montcaro, on van aturar fins a 127 vehicles només el dissabte.

Els conductors aturats al peu del Montcaro la majoria van ser veïns de Tortosa, Alfara de Carles i Roquetes, i la majoria no van poder accedir-hi perquè no portaven cadenes. «Tot i que aquí baix està en perfectes condicions, l’accés a les antenes està totalment tancat», explicà l’inspector Dani Alegre. Els cossos policials han celebrat la poca afluència de vehicles i ho han atribuït a la campanya prèvia de difusió sobre aquest dispositiu. «Ens esperàvem més persones; ens ha trucat gent preguntant si poden accedir-hi, cosa que en anteriors ocasions no passava», va destacar l’agent.

Comentarios
Multimedia Diari