Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Els Mossos inicien un cicle de xerrades sobre conducció segura per a la gent gran

Ha arrencat a l’Aldea i continuarà a Santa Bàrbara i Xerta

| Actualizado a 25 mayo 2022 12:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Els Mossos d’Esquadra han iniciat a la regió policial de les Terres de l’Ebre una sèrie de xerrades sobre conducció segura, adreçades al col·lectiu de gent gran. La primera es va dur a terme al casal de la gent gran de l’Aldea, i continuaran properament a Santa Bàrbara i Xerta, tot i que la voluntat és arribar al màxim de poblacions del territori.

Des de la policia catalana es recorda que actualment els majors de 65 anys suposen el 22,7 per cent de la població de les Terres de l’Ebre. L’objectiu del programa és afavorir la mobilitat segura i responsable entre aquest col·lectiu, sent conscient dels propis límits associats a l’edat, i reduir l’accidentalitat.

Així, els agents que imparteixen les xerrades incideixen en els canvis tant físics com psíquics que comporta l’envelliment per sí mateix, associat a malalties i la presa de medicaments i els seus efectes en la conducció. L’objectiu és que els participants siguen conscients dels canvis personals i de l’entorn que poden afectar l’activitat viària.

Les xerrades també aborden qüestions com la renovació del permís de conduir i com pot afectar a aquest col·lectiu la seva retirada.

Comentarios
Multimedia Diari