En llibertat un lladre reincident d'Amposta, detingut 24 cops en un any i mig

L’alcalde, Adam Tomàs, demana a la Jutgessa Degana d’Amposta que prengui mesures per evitar l’alarma social

03 junio 2020 21:50 | Actualizado a 05 junio 2020 11:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Policia Local d’Amposta i els Mossos d’Esquadra han detingut fins a 24 cops l’últim any i mig un veí, L.M.H., per robatoris amb força en interiors de vehicle, delictes contra el patrimoni o furts, entre d’altres. L’últim cop va ser el 22 de maig, per un delicte de robatori amb força i un delicte de danys al patrimoni. El jutjat d’Amposta, en tots els casos, l’ha tornat a deixar al carrer.

Davant d’això, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha enviat una carta a la Jutgessa Degana del Partit Judicial d’Amposta, amb un informe on a més d’aquestes 24 detencions també recull fins a 72 actuacions d’ofici o bé alertats per la ciutadania en què la Policia Local ha requerit a aquesta persona en qüestió. «Es tracta d’un cas d’una reincidència constant que en aquest moment està tensant una part de la ciutadania, altament indignada en veure que és detingut múltiples cops i que no hi ha cap ingrés a presó», assenyala l’alcalde.

És per això que Tomàs demana a la Jutgessa Degana que «per evitar que la situació social empitjori», es prengui en consideració l’informe remés i es facin les gestions oportunes.

L’alcalde explica que des de la Policia Local d’Amposta s’ha fet i s’està fent un «gran esforç», en col·laboració amb altres cossos de seguretat, per millorar la convivència a la ciutat i per traslladar a la ciutadania una sensació, real, de seguretat i de reducció de les actituds delictives, «així com la desaparició de la percepció d’impunitat d’aquells que les han portat a terme». «Però amb el cas particular del senyor LMH això no passa», afegeix, «i tot aquest esforç que fan els cossos de seguretat ha estat inútil si ni passa a presó un cop està en disposició judicial». «Tenim un problema i cal solucionar-lo», acaba l’alcalde.

Comentarios
Multimedia Diari