Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  L’ermita de Mig Camí s’omple d’ambient i d’entrepans de baldanes pel Dijous Llarder

  17 febrero 2023 12:51 | Actualizado a 17 febrero 2023 12:51
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  A Tortosa pel Dijous Llarder la tradició dicta pujar a l’ermita de Mig Camí (si pot ser millor a peu) i fer un bon berenar basat en un entrepà de baldana, producte típic tortosí. Així va fer-se ahir a la tarda, quan a partir de les 17 hores l’ermita va ser escenari de la tradicional baldanada popular que organitza cada any l’Ajuntament de Tortosa.

  Des d’allí mateix Ràdio Tortosa va portar a terme el seu programa especial en directe amb entrevistes i música que van amenitzar l’esdeveniment, molt participatiu. Els grans preferien seure tranquil·lament a les taules per xerrar o contemplar les vistes cap a la ciutat des d’aquest punt privilegiat, mentre els petits buscaven, com fa tantes dècades, les estrelletes de Mig Camí, petits fòssils en forma d’estrella que hi ha als voltants d’aquesa ermita.

  Dissabte l’associació de veïns de Ferreries organitza la rua de Carnaval de la ciutat, que enguany compleix 41 anys. A partir de les 17 h de la tarda, els participants es concentraran a la rambla Catalunya, des d’on el rei Carnestoltes s’adreçarà a la ciutadania amb el pregó. A continuació arrancarà la rua, que recorrerà diversos carrers del barri fins a arribar al pavelló poliesportiu Jordi Angelats.

  Comentarios
  Multimedia Diari