La Xina envia material sanitari a les Terres de l'Ebre

Agraeixen així la tasca d’una professional de l’Hospital Verge de la Cinta, que va assessorar centres de Wuhan

30 marzo 2020 17:20 | Actualizado a 30 marzo 2020 17:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’organisme CSFF (China International New Media Short Film Festival) de l’Administració Nacional de Radio i Televisió del Govern Popular Xinès i 58 donants particulars xinesos més han enviat un carregament de material de protecció sanitari a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) i a Terres de l’Ebre.

El gest és en agraïment a l’ajuda que va proporcionar una professional de l’Hospital Verge de la Cinta i de la Confederació General del Treball de Catalunya (CGT) a Terres de l’Ebre, qui fa dos mesos va assessorar tècnicament i va fer arribar donacions de material a diversos hospitals de primera línia de les províncies de Wuhan i Shenzen, tan afectades pel coronavirus.

Segons informa la CGT de les Terres de l’Ebre en una nota de premsa emesa ahir dilluns al matí, es preveu que l’arribada d’aquest material siga imminent.

Ja s’ha procedit a l’enviament d’aquest carregament en avió des de la Xina i s’ha centralitzat l’entrega l’Hospital Verge de la Cinta, des d’on es posarà a disposició de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre.

La donació anirà destinada principalment als professionals i personal sanitari de l’Hospital Verge de la Cinta i del personal sanitari de les Terres de l’Ebre. Tot i que també s’ha procedit a l’enviament d’altres partides a l’hospital d’Igualada, en la regió on es concentra el principal focus a Catalunya, així com a personal mèdic de Saragossa i a personal dels cossos de seguretat de Catalunya.

També per part de CGT

A més, l’enviament del material arribarà etiquetat amb missatges encoratjadors com ara: «Cuideu-vos uns dels altres. Una marea unida davant les dificultats» o «Manteniu-vos forts! Tots estem amb vosaltres!».

A banda d’aquesta donació, CGT de Catalunya, conscient de la mancança de provisió de material per part de l’administració per protegir el personal sanitari, se suma a la iniciativa de les donacions, i ha adquirit unes 10.000 mascaretes per fer arribar als sanitaris de tota Catalunya, per un import de 16.000 euros, aportats des de les diverses seccions, on CGT Terres de l’Ebre hi ha aportat 1000 euros per a la compra de més material.

CGT a banda d’aquesta primera adquisició de 10.000 mascaretes, està preparant-ne una segona.

Comentarios
Multimedia Diari