Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Les tempestes mostren una espectacular tuba a l’Ebre

Aquesta espècie de tornado s’ha vist a prop de Sant Jaume d’Enveja

05 septiembre 2022 16:36 | Actualizado a 05 septiembre 2022 16:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les tempestes a les Terres de l’Ebre han format aquest dilluns una tuba, sense evidència que aquesta hagi tocat a terra, ja que llavors es consideraria un tornado. El Servei Meteorològic de Catalunya ha compartit la imatge a través de les xarxes, on també ha demanat a la ciutadania si en tenen més imatges. El fenomen s’ha vist a prop del municipi de Sant Jaume d’Enveja.

D’altra banda, els Bombers han informat que no han rebut cap avís per possibles afectacions relacionades amb aquest episodi. Protecció Civil ha emès un avís per temps violent al Baix Ebre, la Ribera d’Ebre i el Baix Camps. En aquests punts, les pròximes dues hores es pot produir localment pedra, ratxes de vent superiors als 90 quilòmetres per hora, esclafits o tornados.

Pel que fa als xàfecs que ja afecten el territori, de moment, mostren un gran desenvolupament vertical, superior als 16 quilòmetres. Al Perelló han caigut 44 litres, 36 dels quals han caigut en només 30 minuts.

Cal recordar que aquest dilluns Protecció Civil ha activat l’avís per temps violent, el que inclou pedra superior als 2 centímetres, ratxes de vent de més de 90 km/h, esclafits o tornados, tant al Baix Ebre, a la Ribera d’Ebre com al Baix Camp.

Comentarios
Multimedia Diari