Condemnat per cinquena vegada per conduir sense carnet a Amposta

L’Audiència Provincial de Tarragona li ha imposat mig any de presó

12 abril 2024 21:50 | Actualizado a 14 abril 2024 07:00
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Fins a cinc vegades un home ha estat condemnat per conduir un vehicle sense carnet. La darrera correspon a una sentència dictada per la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Tarragona, que li ha imposat mig any de presó, en apreciar l’agreujant de reincidència.

D’aquesta manera rebaixa en un mes la pena inicialment fixada pel Jutjat del Penal 2 de Tortosa, que apreciava l’agreujant de multirreincidència.

El cas ara jutjat va ocórrer a les 12.35 hores del 23 d’octubre de 2021. L’acusat, de nacionalitat espanyola, conduïa un Toyota Aris per la carretera C-12 –Eix de l’Ebre–. A l’alçada del punt quilomètric 1,800 fou interceptat per una patrulla del Sector de Trànsit dels Mossos d’Esquadra de Tortosa.

Ell demanava treballs comunitaris ja que considera que no va posar en perill ningú

Els agents van demanar la documentació al conductor. En comprovar la identitat, van veure que no tenia permís perquè li havia retirat tots els punts la Jefatura Provincial de Tráfico de Tarragona.

L’home havia estat condemnat pel mateix delicte el 4 de novembre de 2013 a cinc mesos de presó i 11 mesos de multa, el 14 d’agost de 2014 a 12 mesos de multa, el 2 d’octubre de 2014 a mig any de presó i 27 de setembre de 2021 a 12 mesos de multa. Només aquesta darrera condemna està pendent de complir-se.

En el seu recurs d’apel·lació davant l’Audiència Provincial demanava l’absolució. Deia que la seva conducta no havia comportat cap perillositat ja que, al marge de conduir sense carnet, no va fer cap conducció anòmala ni causar accident, per la qual cosa se li podria imposar treballs en benefici de la comunitat. I afegia que tenia problemes amb les drogues i dos fills.

Comentarios
Multimedia Diari