Consulta el programa d’actes del Carnaval 2024 a Tarragona

Una de les novetats més destacades és l’habilitació de Corsini com la ‘Plaça de la Disbauxa’

23 enero 2024 13:36 | Actualizado a 23 enero 2024 15:04
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Del 2 al 13 de febrer, torna el Carnaval a Tarragona, que enguany afegirà una sèrie d’elements com l’anomenada Plaça de la Disbauxa. I és que la plaça Corsini es transformarà durant aquests dies per esdevenir el punt neuràlgic de la festa acollint activitats que ja es feien en anteriors edicions però també altres de nova creació.

Engegarà dimecres 7 de febrer amb l’entrada del Rei i la Concubina a la ciutat a les 18.00 hores, sent aquest el tret de sortida als dies més esbojarrats de l’any. A partir d’aquí, s’aniran desenvolupant diferents actes dins d’aquest cicle festiu, com aquella mateixa tarda el nomenament del Boter d’Honor, que enguany s’endú el promotor musical i responsable de la Disfressa d’Or, Sergi Solís.

Seguidament es comptarà amb un nou acte a la programació: la presentació per temàtiques de cadascuna de les comparses. Aquest acte, d’especial interès per al públic general, permetrà a les comparses explicar amb detall el que han estat treballant aquests darrers mesos, explicant-nos alguns dels secrets més ben guardats.

Es destaca també l’espectacle de la Disfressa d’Or, diumenge 4 de febrer a la Tarraco Arena, que es consolida com un dels actes principals del Carnaval tarragoní. Les catorze comparses participants lluiran les seves millors gales en un desplegament únic. Sens dubte, un dels actes que ha agafat més cos al Carnaval de Tarragona, un concurs per poder admirar i gaudir les millors disfresses individuals.

Les Rues, tant la de l’Artesania de dissabte –que enguany compta amb la participació de 30 comparses i més de 3.500 persones– com la de Lluïment de diumenge, que mantenen el recorregut i esperit dels darrers anys, per primera vegada reforcen la il·luminació en alguns dels seus punts.

Així mateix la Baixada del Pajaritu, organitzada per l’Associació d’amics de la Colla Jove, oferirà dissabte al matí una estona d’esbarjo i diversió dels participants més atrevits. La Rua de l’Artesania també es podrà seguir en directe per TAC 12.

Consulteu els actes més destacats

La resta d’activitats que es duran a terme estan disponibles al següent enllaç.

Comentarios
Multimedia Diari