Com vaig quedar sense votar a Tarragona

19 mayo 2017 22:25 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Us explico com em vaig quedar sense votar a les eleccions municipals de Tarragona. No sabia si seria aquí, de manera que vaig demanar el meu vot per correu. Al cap d’una setmana va aparèixer el funcionari de correus amb la carta certificada per votar. Llavors vaig posar la papereta al sobre i el vaig tancar.

Després em vaig adonar que m’havia deixat el certificat a fora. Massa tard. Bé, vaig pensar. Aniré a correus per arreglar-ho. Però em va arribar la carta del cens electoral on indicava la meva taula. Com em van confirmar més tard hi seria a Tarragona i podria anar a votar al col·legi. Quan vaig arribar a votar a les 9 en punt, al col·legi van posar el meu DNI a l’ordinador i em van dir que jo ja havia votat per correu.

Els hi vaig explicar el que m’havia succeït i van fer una trucada telefònica per consultar-ho. I em van dir que no podia votar. Bé, em vaig sentir molt malament. Com un ordinador pot excloure’m així. Segur que antigament no passaven aquestes coses. Hauria votat encara que m’haguessin fet pagar els segells. Per què m’envien la carta del cens electoral si ja he votat per correu? Espero humilment que aquesta carta serveixi almenys per ajudar a no ser un més dels 5.000 vots nuls que hi ha hagut en les eleccions.

Martí Morell

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari