«Ens anima veure clients interessats a prendre cafès de qualitat»

La botiga en línia de Cafés Líder ha experimentat un creixement notable durant la pandèmia

| Actualizado a 11 noviembre 2020 13:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Albert Fàbregas és l’administrador de Cafés Líder, una empresa de Valls formada per un equip de professionals especialitzats en l’elaboració del cafè. Compten amb una perllongada trajectòria en el camp de la torrefacció, la venda i la distribució de cafè.

Quins són els orígens del negoci?

Els pares van començar a vendre productes d’alimentació l’any 1950. Torràvem malta (ordi), fruita seca i cafè. Es va registrar la marca ‘Líder’ i, a poc a poc, el cafè va esdevenir el centre de l’activitat de l’empresa. Jo m’hi vaig incorporar el 1986. A banda de ser l’administrador de la societat, tot seguint la tradició familiar, torro els nostres cafès i controlo tot el procés: des de la compra/importació del cafè verd i l’elaboració de les mescles, fins a la degustació del cafè en tassa, un cop torrat.

Quin és el vostre perfil de client?

Venem a establiments d’alimentació, hostaleria i restauració, especialment en l’àmbit dels Països Catalans. Estem especialitzats en cafès de tot el món, fent èmfasi especial en cafès d’origen, ecològics i de comerç just. Sota la marca ‘Exclusive Caffe’, fem mescles exclusives a mida per a establiments d’hostaleria que volen diferenciar-se de la seva competència. També tenim a Valls dos punts de venda directa al públic i degustació dels nostres productes. Un lloc idoni per donar als clients un tracte proper i personal. El perfil de comprador que tenim és el d’aquella persona que vol -per a la seva llar o per al seu establiment de restauració-, un cafè artesà d’alta qualitat, acabat de torrar i un assessorament professional.

Com heu viscut l’arribada de la Covid?

La nostra botiga en línia (www.cafeslider. com) ha experimentat un creixement notable en els darrers mesos de pandèmia. És un dels canals que, actualment, estem reforçant. Malgrat el confinament, hem seguit estant sempre al servei dels nostres clients (físicament, telefònicament o a través de les xarxes). El producte que més s’ha venut és el de les càpsules compostables (compatibles amb cafeteres Nespresso). Poden dipositar-se al contenidor de l’orgànic per minimitzar el residu. Esdevenen més sostenibles.

Com veuen el futur?

El futur pròxim és incert, però ens anima veure cada cop més clients interessats a prendre cafès de qualitat, sigui en gra o en càpsules i monodosi. Seguirem fent costat de la restauració.

Què significa BBVA per al negoci?

Fa molts anys que en som clients. Sempre hem rebut un tracte professional, àgil i proper. També hi ha bones eines digitals que ens ajuden en l’operativa del dia a dia.

 

Cafés Líder és una empresa de Valls dedicada a la torrefacció, venda i distribució del cafè. L’equip humà que hi ha al darrere està especialitzat en cafès de tot el món, tot fent èmfasi especial en cafès d’origen, ecològics i de comerç just.  Més informació a www.cafeslider.com.

Comentarios
Multimedia Diari