Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El Diari de Tarragona s’incorpora com a partner al Cluster TIC Sud

El president de Clúster TIC Catalunya Sud i el director comercial del Diari han valorat molt positivament l’acord

08 mayo 2024 15:47 | Actualizado a 13 mayo 2024 14:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Diari de Tarragona ha formalitzat aquest mes de maig la seva incorporació com a business partner del Clúster TIC Catalunya Sud. Una col·laboració que permetrà reforçar el debat al voltant de la innovació, transformació digital i la informació sobre el sector TIC del territori, així com el suport al teixit empresarial innovador de diferents sectors.

El president del Clúster TIC Catalunya Sud i CEO de Movertis, Pablo Mazón, ha valorat molt positivament el suport i l’aposta del Diari de Tarragona pel TIC Sud. “Seguim creixent i sumant al projecte a diferents empreses i entitats que reforcen el paper transversal del Clúster com a palanca de canvi i innovació al territori”, ha remarcat Mazón.

El Clúster TIC Catalunya Sud treballa per contribuir a l’impuls de l’activitat econòmica oferint solucions tecnològiques a tots els sectors. Actualment el TIC Sud està format per una norantena d’empreses i institucions que agrupen prop de 20.000 professionals.

Per la seva banda, el director comercial i de màrqueting del Diari de Tarragona, Carlos Amil, que ha signat l’acord amb el Clúster TIC Sud, també ha celebrat aquesta nova aliança: «Estem molt contents amb aquest acord perquè ens apropa al sector tecnològic i a empreses clau i estratègiques del territori amb qui volem teixir noves relacions».

El Diari de Tarragona es troba immers en un procés de transformació, incorporant nou personal i eines tecnològiques; i està portant a terme un pla per reforçar la seva presència en diferents sectors, apostant per nous formats i esdeveniments.

Comentarios
Multimedia Diari