El Teatre Fortuny enceta la seva programació amb música

El Concert d'Aranjuez de Rolando Saad serà el primer acte de programa amb què el recinte s'estrenarà el 22 de gener

19 mayo 2017 20:41 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Teatre Fortuny enceta una temporada musical amb un programa farcit de música de guitarra i pinzellades de Shakespeare. A partir d’ara els interessats en veure el Concert d’Aranjuez de Rolando Saad podran gaudir de la nit del 22 de gener en companyia d’una guitarra espanyola.

L’acte, que s’iniciarà a partir de les 21 hores retrà homenatge del 75è aniversari de la mort del músic Joaquín Rodrigo. Quant a preus, segons la disposició el públic podrà optar per preus d’entre 15 a 35 euros.

 

Tocs de Shakespeare

A principis de febrer, el dimarts dia 2, hi haurà l’estrena del Retrat de Ricard III de William Shakespeare, obra que s’encabeix en el Cicle de Grans Mestres. Aquí el públic veurà els actors Lluís Marco i Àngels Gonyalons. Aquesta parella d’artistes interpretaran una adaptació d’un dels drames històrics shakespearians més representats a escala mundial.

Es mostrarà un retrat d’un govern deformat: caracteritzat per posseir una ambició desmesurada i fer del poder un exercici de manipulació i cínic. La crueltat plasmada a escena demostrarà la dualitat del mateix poder amb els intèrprets, els quals se sentiran tant herois com vilans.

D’altra banda, el 12 de febrer arriba una obra de Mark St. Germain, La sesión final de Freud, on es transporta l’espectador a Londres en el dia en què Anglaterra declara la guerra a Adolf Hitler. Per la seva banda i en aquesta situació, un Sigmund Freud de 83 anys –el pare de la psicoanàlisi– rep Clive Staples, un catedràtic d’Oxford. Els dos genis discreparan de manera irònica i mordaç sobre l’amor, el sexe, l’art i l’existència de Déu, entre altres.

Comentarios
Multimedia Diari