Els mercats de Reus ensenyaran com menjar de forma sana

Més de 350 alumnes de sisè de primària de vuit centres educatius participaran en la Gimcana de l’Alimentació Saludable

06 febrero 2018 09:41 | Actualizado a 06 febrero 2018 09:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Més de 350 alumnes de vuit escoles de la ciutat participaran en una nova edició de la Gimcana de l’alimentació saludable, que organitza la Regidoria de Salut.

Enguany la cita serà els dies 20 i 22 de març als Mercats de Reus, al Mercat Central i al Mercat del Carrilet. Una iniciativa per promoure la salut i els secrets d’una bona alimentació entre els escolars de sisè de primària.

Els Mercats de Reus s’ompliran un any més de nens i nenes que, a través de diverses proves, descobriran les parades, les persones que hi treballen i tota la varietat de productes que s’hi poden trobar.

La Gimcana de l’alimentació saludable es farà el dimarts 20 de març al Mercat del Carrilet i el dijous 22 de març al Mercat Central. Aquesta activitat s’adreça als alumnes de 6è d’educació pri-mària de la ciutat amb l’objectiu de promoure i millorar els hàbits alimentaris, valorar la riquesa alimentària del nostre entorn i conèixer i veure els productes frescos.

La 5a Gimcana de l’alimentació saludable compta amb la participació de les escoles següents: Marià Fortuny, La Salle i  Rosa Sensat, que faran la prova al Mercat del Carrilet; i General Prim, Ciutat de Reus, Cèlia Artiga, Alberich i Casas i Teresa Miquel, que la portaran a terme al Mercat Central.

Models de consum

Els hàbits alimentaris van molt lligats als models de consum i als hàbits de compra. Conèixer els productes de proximitat i tenir accés a la compra de producte fresc promou l’alimentació saludable.

És per això que des de la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Reus s’ha considerat que els mercats i el comerç de proximitat són actius en salut que cal potenciar i donar a conèixer. 

Comentarios
Multimedia Diari