Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Institut Gabriel Ferrater, educació pública i de qualitat a Reus

  27 febrero 2024 13:03 | Actualizado a 27 febrero 2024 14:11
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Temas:

  L’Institut Gabrier Ferrater és un centre educatiu públic que pretén donar una educació en valors humans i una formació acadèmica adaptada a les necessitats i aspiracions individuals dels alumnes i de les famílies. A més es vol afavorir la integració, el desenvolupament emocional i la bona convivència de l’alumnat sigui quina sigui la seva procedència, acompanyar-los a l’èxit personal, possibilitar el desenvolupament professional del personal que treballa al centre i estar obert a les innovacions i requeriments de la comunitat escolar i de la societat en general.

  El centre imparteix docència d’ESO de 1r a 4t i de Batxillerat amb totes les modalitats: Ciències i Tecnologia, Humanitats i Ciències Socials i Arts (via d’Arts Plàstiques, Imatge i Disseny i via d’Arts Escèniques, Música i Dansa).

  A més també s’ofereix la possibilitat d’estudiar el Batxibac i el Programa del Diploma del Batxillerat Internacional amb el qual els alumnes poden obtenir una doble titulació (batxillerat LOMLOE i la del Baccalauréat o Batxillerat francés en cas del Batxibac i el batxillerat LOMLOE i la titulació del Programa del Diploma pel Batxillerat Internacional)

  Portes obertes curs 2024/25

  Batxillerat Internacional: dissabte 17 de febrer a les 9.30 h

  Batxibac: dimarts 20 de febrer a les 19.30 h

  ESO: dissabte 2 de març a les 10.00 i a les 11.30 h

  Batxillerat: consulteu web iesgabrielferrater.cat

  Comentarios
  Multimedia Diari