L'Assemblea Nacional Catalana organitza a Reus l´acte 'Un Estat que col·lapsa'

El dissabte a la plaça Mercadal, a les 20 hores

19 mayo 2017 18:24 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Assemblea Nacional Catalana a Reus organitza el pròxim dissabte 27 d’agost (20 hores, a la plaça Mercadal) l’acte 'Un Estat que col·lapsa', que s’emmarca en la campanya d’estiu 'Activa’t per la república catalana'. La iniciativa s’ha portat a terme en diferents pobles i localitats de tot Catalunya.

Segons informen des de l’organització de l’acte «a partir d’una determinada posada en escena es pretén interpel·lar a la ciutadania sobre la nefasta política que ara i sempre s’ha practicat a Madrid envers Catalunya i els seus ciutadans, en perjudici tant dels que se senten independentistes com dels que no se’n senten». L’acte comptarà amb l’assistència i els parlaments del president de l’ANC, Jordi Sánchez, i de David Ros, membre del Secretariat Nacional i de la sectorial Economistes per la Independència.

Durant l’acte ‘Un Estat que col·lapsa’ es remarcarà, «d’una banda, les problemàtiques que afecten la quotidianitat, començant per les infraestructures viàries i seguint per altres àmbits com la sanitat, l’educació, la cultura o l’esport, i, d’una altra banda, en el no reconeixement de Catalunya com a nació sobirana per poder decidir el seu futur i el fet d’ésser tractats més com a súbdits que com a ciutadans». En aquest sentit, els organitzadors subratllen que «l’hemeroteca i la història ens demostren amb fets que l’estat espanyol ha anat en contra constantment dels interessos de Catalunya, governi qui governi».

L’acte d’aquest dissabte a la plaça Mercadal, a partir de les vuit del vespre, també servirà com a iniciativa prèvia a la Diada de l’Onze de setembre i la gran mobilització que es prepara a diferents ciutats catalanes, entre les quals hi ha Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari