Treuen a concurs públic les obres de millora de La Palma

El pressupost de licitació dels treballs d’arranjament de l’edifici és d’uns 121.000 € (IVA inclòs)
 

12 febrero 2018 10:31 | Actualizado a 12 febrero 2018 10:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Reus ha tret a concurs públic l’execució de les obres d’arranjament de l’edifici de La Palma (carrer Ample, número 75), per a l’obtenció de la seva llicència municipal d’activitats.

El pressupost de licitació de les obres és d’uns 121.000 € (IVA inclòs) i el termini d’execució serà de cinc mesos. El termini de presentació d’ofertes al concurs és de 26 dies naturals, a comptar des de l’endemà de la publicació de l’anunci de licitació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Aquesta es va produir el dijous 8 de febrer.

Plec de clàusules

Segons recull el plec de clàusules del concurs, l’edifici de La Palma presenta actualment algunes deficiències perquè pugui disposar de la llicència municipal d’activitats.

Entre aquests hi ha, per exemple, la millora dels accessos a l’espai multidisciplinar, la falta de rampes accessibles per a persones amb minusvalidesa a la sala interior, lavabos adaptats o millores en l’accessibilitat dels serveis d’emergència, com ara els bombers en cas que hagin d’actuar. 

Comentarios
Multimedia Diari