Divendres 5 de juliol: vent de component sud a la vall de l’Ebre

La previsió meteorològica al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

04 julio 2024 17:35 | Actualizado a 04 julio 2024 17:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general per alguns núvols alts i prims, sobretot durant el matí. A banda, hi haurà alguns núvols baixos a la vall de l’Ebre i punts de la Costa Daurada fins a primeres hores del matí, que es repetiran al final del dia a la costa. A més, a partir de migdia creixeran alguns núvols d’evolució diürna a l’extrem nord del Pirineu. A banda, a partir del vespre arribaran algunes nuvolades a l’extrem oest.

Precipitacions

Durant la nit és probable algun xàfec localment amb tempesta al terç oest del país. Seria d’intensitat localment moderada i no es descarta que pugui anar acompanyada de calamarsa o pedra.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament. La temperatura màxima pujarà lleugerament a la meitat nord, tot i que serà semblant o baixarà lleugerament a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Si bé, quedarà localment regular a la vall de l’Ebre fins a primera hora del matí, així com a alguna fondalada local de l’interior.

Vent

Vent fluix i variable fins a primeres hores del dia, amb predomini del terral al litoral de matinada, i tramuntana feble al nord del cap de Creus. La resta de la jornada s’imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat, més reforçat a la tarda al prelitoral sud, a la vall de l’Ebre i a la Costa Brava.

Comentarios
Multimedia Diari