Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Imputat un camioner ebri que anava sense assegurança ni ITV per l’AP-7, a l’Aldea

També fou denunciat per la càrrega mal posada i no presentar la seva documentació, i la manca de revisió del tacògraf, entre altres

11 abril 2024 11:25 | Actualizado a 12 abril 2024 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un camioner fou detingut pels Mossos d’Esquadra per conduir per l’autopista AP-7 amb alcoholèmia positiva a l’Aldea. Però a més a més va ser multat per diverses infraccions de trànsit –que seran enviades al Servei Català– i per irregularitats en matèria de transport. El conductor s’enfronta a greus multes. El vehicle va quedar immobilitzat.

Els fets es remunten a tres quarts d’una de la matinada del passat dimecres. Una patrulla del Sector de Trànsit de Tortosa dels Mossos d’Esquadra va observar com un camió amb semirremolc circulava per l’autopista, a l’alçada del quilòmetre 308, sentit Barcelona, a una velocitat anormalment reduïda. Els agents van fer indicacions al conductor perquè continués fins a la propera sortida, la de l’Ampolla, on el camió va quedar aturat.

Els policies van veure que el conductor presentava símptomes d’haver begut. Li van fer la prova d’alcoholèmia i va donar 0,71, més de quatre vegades superior al límit permès, que en el cas dels conductors de vehicles pesants és de 0,15.

Per això, el van detenir i obrir diligències penals per un delicte contra la seguretat del trànsit en la seva modalitat de conducció sota la influència de begudes alcohòliques, castigat amb una pena de presó de sis mesos a un any, retirada del carnet d’un a quatre anys i també d’una sanció econòmica. Es tracta d’un ciutadà espanyol.

Mes irregularitats

Els agents, durant la inspecció del camió i de la documentació, van detectar un seguit d’irregularitats. Per un costat, el camió no havia passat la ITV –inspecció obligatòria– ni tenia assegurança, a més a més d’una inadequada estiba de la càrrega –mal col·locada–.

El llistat d’infraccions va continuar amb la no presentació del document de càrrega, manca de revisió del tacògraf i manca d’autorització per realitzar transport de mercaderies.

Comentarios
Multimedia Diari