Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Dos nous intents frustrats d’ocupació a Roda de Berà en un dia

Els ocupes d’un dels habitatges eren els mateixos que havien intentat ocupar durant la matinada de dimarts una casa a Mirador de Berà. A l’altre van ser dues families que discutien per qui es quedava a la casa

| Actualizado a 23 junio 2022 13:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tercer intent avortat d’ocupació a Roda de Berà. En aquestes darreres hores s’ha informat que els agents de la Policia Local havien impedit l’ocupació d’un habitatge al carrer Mirador de Berà gràcies a la trucada d’una veïna, qui va ser testimoni i tenia proves gràfiques que els quatre ocupes, vinguts des de Rubí, acabaven d’accedir a la vivenda. Amb això, no havien pogut constituir morada i la Policia Local va desocupar la casa.

Els quatre individus, però, no es van donar per satisfets, i ahir dimecres a la tarda van tornar a Roda de Berà amb un altre vehicle i una nova clau “comprada” o “bescanviada” a la mateixa màfia organitzada de venda de claus.

Va ser un component de la Policia Local fora de servei qui en veure moviments sospitosos en un dels habitatges de l’avinguda de la Manxa, va trucar els seus companys passades les nou de la nit. Aquesta és la mateixa casa on el passat divendres 17, gràcies a l’actuació de la brigada municipal, a instàncies de l’alcalde Pere Virgili, es va impedir que altres ocupes es connectessin il·legalment a la xarxa d’aigua municipal, i obligant-los així a desocupar la vivenda i a marxar fora de Roda de Berà.

Amb aquests antecedents, de nou la Policia Local va arribar ràpidament fins a l’avinguda de la Manxa, on els agents van comprovar que no s’havia constituït morada i van fer fora els ocupes, moment en què la brigada municipal, també a instàncies de l’Alcalde, i amb la col·laboració activa dels veïns i veïnes, van aprofitar per reforçar la seguretat i tapiar tots els accessos.

Per la seva part, l’alcalde rodenc ha tornat a demanar a l’entitat bancària propietària de l’habitatge que compleixi amb la seva obligació d’assegurar-la per evitar ocupacions il·legals, amb la instal·lació d’una alarma i d’una porta antiocupes.

Nou intent al carrer Ramon Casas

Altre dels habitatges en els quals la Policia Local ja ha frustrat més d’un intent d’ocupació és al carrer Ramon Casas. El darrer havia estat feia poc més d’un mes -el 12 de maig-, i ahir a la tarda ho van tornar a intentar sense èxit.

Abans de les sis de la tarda els agents van rebre un avís d’un veí en el qual avisava de la presència sospitosa d’alguns individus que s’estaven barallant al carrer. En arribar la patrulla van comprovar que ambdues parts estaven discutint per intentar ocupar el mateix habitatge. En no haver-se constituït morada, els agents van fer fora les vuit persones, sis per una part i dues per l’altra, i els van advertir de les conseqüències de tornar a intentar entrar a la vivenda.

També en aquest cas Pere Virgili ha realitzat aquest matí les gestions oportunes per tal que l’entitat bancària propietària dugui a terme les accions necessàries per tal d’assegurar la vivenda de la seva propietat.

Comentarios
Multimedia Diari