Ballesteros es compromet a obrir una llar de jubilats a la Part Alta de Tarragona

El candidat del PSC promet ampliar en 2.500 les places d'activitats per a la gent gran i crear una conselleria específica

19 mayo 2017 22:47 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El candidat del PSC i alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s'ha compromès a obrir una llar de jubilats a la Part Alta de Tarragona si continua governant. Considera que es tracta d'una instal·lació "molt necessària", atès que actualment "no n'hi ha cap" al barri. Ballesteros, que ha manifestat la seva aposta per "l'envelliment actiu" dirigida a les 18.000 persones grans de la ciutat, ha afegit a aquest compromís l'ampliació en 2.500 places més de l'oferta d'activitats físiques, mentals, culturals i socials -que assegura haver quadruplicat durant aquest mandat-. També ha anunciat la creació d'una conselleria específica per a la gent gran per oferir una interlocució directa.

Ballesteros ha presentat aquest dilluns les propostes dels socialistes relacionades amb l'atenció a la gent gran recordant les millores d'algunes llars de jubilats de la ciutat i la creació d'altres, com les de la Granja, Sant Pere i Sant Pau i el Serrallo, amb les quals s'ha arribat a una xarxa de catorze equipaments que, segons ha destacat, stiuat Tarragona "com la ciutat amb més llars de jubilats per cada mil habitants".

A més d'anunciar-ne una de nova per a la Part Alta, Ballesteros ha reiterat el seu compromís amb "l'envelliment actiu" i l'ampliació de l'oferta d'activitats relacionada, que serà guiada i gestionada per professionals "i no pas voluntaris", ha subratllat. L'alcaldable també ha subratllat la intenció de crear una conselleria específica, tot recordant que es tracta d'una mesura inèdita a la ciutat però "necessària i positiva".

Les propostes del PSC en aquest àmbit es complementen amb l'arranjament gratuït de les cases de persones majors de 80 anys, que visquin soles i pateixin problemes econòmics i de dependència. Segons ha precisat, es restauraran fins un màxim de 40 habitatges anuals. Ballesteros també ha anunciat que mantindrà el bus gratuït per a la gent gran, per als estudiants menors de 16 anys i per als aturats de llarga durada.

Comentarios
Multimedia Diari