Constantí rep la bandera dels Jocs Mediterranis 2017

L'alcalde de Tarragona ha lliurat el distintiu al seu homòleg del municipi, que serà seu de la competició d'halterofília durant la cita esportiva de 2017

19 mayo 2017 21:56 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El municipi de Constantí, seu de la competició d’halterofília l’any 2017, ja té la bandera dels Jocs Mediterranis. L’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, ha fet entrega aquest matí de la bandera al seu homòleg Òscar Sánchez, alcalde de Constantí.

L’acte s’ha dut a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí i també ha comptat amb la presència del tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor; el director general de Tarragona 2017, Ramon Cuadrat; i diversos regidors municipals de l’Ajuntament de Constantí.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha volgut agrair la rebuda al municipi i ha afirmat que “com sempre hem demostrat, i més explícitament en les darreres setmanes, els Jocs són un projecte no només de la ciutat de Tarragona sinó de tot el territori. Ens fa molta il·lusió que una vila petita com Constantí, vinculada històricament amb Tarragona, recolzi i formi part d’un esdeveniment gran, important i positiu per tots nosaltres”.

Per la seva banda, l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, ha destacat "el compromís del nostre municipi amb els Jocs Mediterranis des del primer moment" i ha afegit que "els Jocs són una oportunitat única que suposarà un posicionament del territori a nivell internacional i permetrà una activació econòmica amb la creació de llocs de treball, amb la possibilitat de millorar notablement les nostres infraestructures esportives". També ha subratllat "el llegat que suposaran els Jocs en forma d'experiència organitzativa de competicions de primer nivell."

Durant el transcurs de l’acte, l’alcalde de Constantí també ha signat l’acord marc dels municipis seu per la promoció i desenvolupament dels Jocs Mediterranis. L’alcalde de Tarragona ha fet entrega d’un obsequi i una placa que acredita el municipi de Constantí com a seu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

 

Comentarios
Multimedia Diari