El 2020 s’inicia amb un variat programa d’ofertes formatives a la Pobla de Mafumet

A partir d’aquest mes de gener, l’Ajuntament ofereix diferents cursos

06 enero 2020 22:40 | Actualizado a 07 enero 2020 10:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de La Pobla de Mafumet enceta el 2020 amb un programa de cursos subvencionats a preus competitius que tenen com a objectiu proporcionar més serveis a la ciutadania. Alguns dels programes que s’ofereixen són el d’anglès —nivells de principiant i intermedi— que s’iniciaran aquest mes de gener i es duran a terme fins a mitjans del pròxim mes de juny. Les dues formacions tenen un preu de 45 euros i es duran a terme a les Escoles Velles i els inscrits rebran un diploma acreditatiu de la seva formació. Un altre dels cursos d’idiomes que s’iniciarà a la localitat a finals del mes de gener és el programa de formació de català, que està previst dos dies a la setmana fins el pròxim 14 de maig.

Pel que fa a altres àrees, també s’ofereix un curs de Manipulació i aplicació de productes fitosanitaris, de 26 hores, que s’iniciarà el pròxim 17 de febrer i que permetrà als assistents poder obtenir l’acreditació obligatòria per a poder treballant en aquest camp. També es durà a terme una segona part del curs a partir del mes de març.

Altres programes de formació que s’inicien enguany són el de Carretó elevador frontal i retràctil, que es durà a terme el pròxim mes de maig, i tindrà una durada de 24 hores. El termini màxim d’inscripció començarà el 24 d’abril i el curs permet aconseguir el carnet homologat segons normativa UNE 54451. Finalment, també s’ofereix la possibilitat de cursar un programa de formació de Tub Industrial que permet aconseguir els coneixements necessaris per a treballar en aquest camp professional.

A més a més dels cursos presencials, el consistori també s’ofereix una sèrie de programes de formació online, que es poden finalitzar en un termini màxim de sis mesos des de l’alta dels usuaris.

Comentarios
Multimedia Diari